Doamnei Andreea Marin.

images-18“Stai linistit, Stefane. Am sa duc secretele murdare cu mine in mormant”… Ete cur, mai doamna! Acu’ hai sa dramatizam, ca nici nu s’a mai pomenit drama mai mare. O fi omorat craiul ala de Rahova niste oameni si tu, zana cu norma intreaga, il aperi. De dragul copilului aperi un om fioros, un om rau. Ce secrete murdare? Ca tavalea ala tot ce prindea? Chiar era un secret pentru tine? O surpriza colosala? Te pomenesti ca la tine a venit Maica Precista in somn si v’a combinat pe NV. Hai sa fim cucoane serioase!

Normal ca stiai ca e ca vrabia. Ce asteptari aveai? Ala toata adolescenta a caprarit “liceence” timide gen Oana Sarbu sau cum o chema pe aia de avea nevoie de ochelari in Liceenii. A crescut apoi si s’a apucat de cantat cantece de Craciun sau d’alea cu loooooove… Lasau crimulitele astea de fatuci urme pe scaun ca melcu’. Desi aratau ca o chiuveta, toate se visau o Geta… Pam pam!  (n’am gasit alta rima…)

Despre ce vorbim? In timp ce tu faceai emisiuni din alea lacrimogene, d’alea atat de evident ca’s facaturi de insultai si inteligenta unui babuin, el isi purta camasile alea scrobite la gat pe scena. Acu’, ce’ai fi crezut? Ca abia asteapta sa termine sa se poata uita la emisiunea ta? What the fuck? Concret, ce secret duci in mormant? Ca l’ai prins cu altele? Pai si altele l’au prins. Nu e niciun secret ca ala tavaleste tot ce prinde. Ce ne spune domnia ta nou?

Ah, de dragul copilului faci asta. Frectii! Daca voiai intimitate in relatie, nu mai ieseai public cu basini din astea. Intelegi? E ridicol. Mai ridicol decat episodul in care ai prins’o pe’o tanti pe nush ce scena si’ai intrebat’o daca are o relatie cu labarul de care te’ai despartit. Intelegi? Bine, daca esti in criza de popularitate, inteleg. Scuzele mele in cazul asta.

Stefan Banica. INDIFERENT de ce’ai sa faci in sau cu viata ta, mereu vei fi Stefan Banica JUNIOR. Nu ai sa te ridici la nivelul marelui si genialului Stefan Banica, regretatului tau tata, niciodata! Mereu vei ramane in umbra lui. Derapajele la care te pretezi… Scuza’ma, nu te ajuta.

Advertisements

2 Comments to “Doamnei Andreea Marin.”

  1. Dur de tot…dar prea ai dreptate

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: