Iarta’ne copile, suntem idioti.

th (1)Copilasul ala a fost mai nou omorat de pedofili. Lasa ca’i bine, parca e mai palpitant sa fie sodomizat si omorat decat mancat de caini. Nu? Pofta noastra de sange e mult mai potolita. Oricum ne dadea cu virgula. Sa iesim cu ciomagu la omorat caini in parc nu era  foarte palpitant. Parca ma si vad. Eu, burtos, sufocat de burta plina de bere sa ies la alergat maidanezi. Pai? Sa iasa sportivii, aia pot alerga. Eu ma duc cu un castron de fasole la un vagabont si’i crap capu in timp ce mananca. Sigur, aia’s vinovati.

Daca stau sa ma gandesc bine… Parca nici tat’su nu parea prea afectat. Prea nu se dadea cu capu de pereti. Nu mai zic de bunica’sa. Aia plangea doar pentru ca o orbea lumina de la 65 de camere de luat vederi. N’o fi o manevra? O adevarata teorie a conspiratiei? Poate militia a vrut sa evite o adevarata vanatoare de vrajitoare si’a dat vina pe caini. Poate le e mai usor sa distraga atentia unui pedofil deosebit de periculos si au dat vina pe caini… Mneaaa… Bunica’sa e de vina. Am vazut eu pozele. Copilul a trecut prin niste rape, prin boscheti. A sarit gardul in ograda unuia si l’au hacuit cainii. Ce tare, un copchil de 4 ani ajunge conform spuselor “intr’o secunda, cat a fos pierdut din ochi” la v’un km distanta, a sarit un gard, a fost ucis si gata. In aceeasi secunda, frate’su a ajuns la bunica si’a anuntat’o…

Balarii tata, balarii.

Un copilas a murit. Putea fi copilul, fratele, nepotelul nostru. Sa se faca dreptate, cine e in masura sa ancheteze, s’o faca. Ca a murit hacuit de caini sau omorat de om e mai putin important. Rezultatul e acelasi. Un copil a murit. Restul e poveste, o poveste generata de hiene necrofage.

Daca tot n’am fost in stare sa avem grija de el, n’ar fi mai elegant sa’l lasam noi sa se odihneasca in pace? Singura consolare e ca de acolo de unde e, rade in hohote de imbecilitatea unei lumi pe care prematur a lasat’o in urma. Parerea mea.

Advertisements

7 Comments to “Iarta’ne copile, suntem idioti.”

  1. Incepi sa devii blogger. 😦
    Incepi sa te pierzi.
    Parerea mea.

  2. tare mi-e ca nu rade bietul pui de om. nu prea ar avea de ce.

  3. Don’t do it! 🙂

  4. Din pacate traim printre animale…ma includ si pe mine in lista, cu regret o recunosc. Pacat ca s.a intamplat asta , copilasul acesta a fost sacrificat pt a deschide ochii animalelor din noi.O jertfa, asta a fost!

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: