Decat Femeia…

images-5Lumea asta se imparte in doua mari categorii: oameni si femei. Omul iubeste femeia. O iubeste de cand era maimuta. Mica, mare, scurta, lunga de nu se mai termina, el o iubeste. Nu conteaza. Nu degeaba isi rupea turu’ pantalonilor prin copaci cand era un biet cimpanzeu, sa impresioneze o cucoana din asta paroasa. O iubeste si gata. Pentru el nu conteaza ca’i slaba de intra pe sub usa sau grasa de face un rahat mai mare decat curu’ pe care’l are in pantaloni. Ca’i zgomotoasa ca un marfar sau linistita de’ti mai aduci aminte de ea doar daca tresare cand, crezandu’te singur, mai tragi cate o basina prin casa. El iubeste. C’asa e el. Iubaret.

Femeia? Iubeste si ea. Mai ales daca are pe cine. Lucrurile aici se complica un pic. Animal prin excelenta, femeia are drept unic scop in viata perpetuarea speciei. Ea trebuie sa aduca pe lume urmasi puternici. Asta e motivul pentru care bietul om trebuie sa lupte, sa dovedeasca faptul ca e puternic. Si atent, sensibil, haios, serios, frumos, musculos, potent… astea. Ah, si acrobat. Degeaba te urci in varfu’ copacului sa’i culegi prune daca pici si’n cadere iti lasi coaiele atarnate pe vreo creanga. In cazul asta ramai cam ca un bou. Impunator, dar fara coaie. Nu’i bai, daca femeia te iubeste, te accepta. Nu mai ai coaie, da’ se compenseaza: iti cresc coarne.

Natura are grija, aranjeaza lucrurile cu cap. Fiecarui om i’a dat cap. Adica doua capete. Unul din ele ar trebui sa gandeasca. Ar trebui, zic. In compensatie, i’a dat femeii doua ugere. Femeia, din pacate pentru barbat, nu gandeste cu ele, cu niciunul. I’a mai dat si doua gauri, ambele utilizabile. Trei chiar. Toate arme de distragere a atentiei, letale si incredibil de eficiente.

Sexul tare? Sexul slab? Hmm… Cine o fi stabilit ierarhia asta? Credeti ca mai rau nu se poate? Ba da! Omul se mai si insoara.

Cum transformi o gaina in Pitbull? O iei de nevasta…

Advertisements

9 Comments to “Decat Femeia…”

  1. Ce romaaantic!!…Esti Stan Patitu’? Sa-mi canalizez compasiunea si-n directia ta? :))

  2. Lumea asta se imparte in doua mari categorii: maimute si maimutoi

  3. splendid ! chestia cu transformarea in Pitbull e chiar geniala !

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: