Domnu’ Arsinel. Alexandru Arsinel

images-4Acum stii cum e: daca te’ai descurcat, te’ai descurcat. Doar n’o sa’i dai aluia rinichiul inapoi. Doar nu esti tampit. Esti doar nesimtit. Nu, nu pentru ca te’ai invartit sa intri pe lista de transplanturi mai “in fata”. Nu esti dumneata de condamnat ca ai luat un rinichi inaintea unui copil. Esti nesimtit ca blamezi o rasa, ca ti’e rusine ca esti roman! De ce? Pentru c’ai fost tras de maneca?  Pentru ca ti s’a spus ca nu e corect ce’ai facut?

Ti’ai umflat gusa aia nesimtita si, ca un veritabil Robert De Niro autohton, ai concluzionat. Nu e bine, nu aveai dreptul asta! Doar pentru ca esti persoana publica nu trebuia sa faci asta. Am spus persoana publica. As fi spus actor, dar nu e cazul. Maimutarelile alea gen Perversul de pe Tg Ocna nu’s capacitati actoricesti. Asta ca o paranteza. Doar pentu ca ti’a bagat Stela Popescu in cap atat de multi ani ca esti o valoare, te crezi una? Nu, nu esti. De altfel nici ea nu este. Uite, Birlic era o capacitate, Gheorghe Dinica. Aia nu se strambau pe scena in fata pensionarilor. Sesizezi diferenta?

“Mi’e rusine ca sunt roman”… Fii fericit! Doar in Romania ti’ai putut cumpara un organ ca la taraba. Daca erai neamt o cam beleai. Nu te baga nimeni in fata altora. Da, iti poate fi rusine c’ai acceptat. Asta da.

Cum spuneam insa, nu esti tampit. Esti doar un nesimtit, un mare nesimtit!

Advertisements

6 Comments to “Domnu’ Arsinel. Alexandru Arsinel”

  1. Domnul s-a incadrat in categoria asta de foarte multi ani. De 20 de ani stiu despre el ca, atunci cand se tragea, la ” Revolutie”, pe calea Victoriei, pe la Palatul Telefoanelor, Teatrul Tanase fiind in zona iar pe d-l Achie prinzandu-l la serviciu, firesc poate, el se tara pe jos de frica si se strecura pe sub o banca de pe holul teatrului . In timp ce alti barbati nu faceau asta, dar in fine, nu toti barbatii au aceeasi doza de curaj. Peste ceva timp, au inceput sa se dea acele nenorocite de ” certificate de revolutionar”. Tentanteee pentru unii… A inceput domnul sa cerseasca in stanga si in dreapta la ” martorii” necesari confirmarii: ” hai ma…ajuta-ma, da si tu cu subsemnatul acolo” Astia ii spuneau ” nu pot, maestre, ca ma leaga astia” … Ghiciti: d-l Arsinel, in scurt timp si-a incasat mult ravnitul certificat si si-gur a beneficiat de toate drepturile. A, cine stie, poate ca si acum, pentru operatia asta s-o fi folosit de vreunul din drepturile alea, fara sa mai spuna asta ca sa nu mai starneasca lumea.
    Mie, ca fata de 18 ani in perioada revolutiei si cu martori zdraveni, inclusiv ministrul transporturilor de atunci, participanta nu cu arma in mana dar tarandu-ma intre punctele cele mai nenorocite pe sub perdea de foc si de gloante, ca sa duc mancare si lamai si ceaiuri soldatilor- ca doar nu aveau popota dupa ei, toate din salariul abia luat si pe care l-am si terminat in acele zile, mi-a fost rusine sa ma duc sa cer certificatul acela, desi aveam asa de mare nevoie, deoarece situatia mea familiala era grava la ora aia. Am considerat ca au dreptul doar parintii si urmasii celor care treceau morti, in camioane prin fata mea. Dar asta era mintea unei tinere idealiste, nu era mintea unui purisan care cunostea viata cu toate dedesupturile ei.
    De asta spun ca d-l Arsinel s-a incadrat demult in categoria ” nesimtiti”.
    In rest, sa-i dea Dumnezeu sanatate si insanatosire grabnica, urari pe care le fac sincer, ca oricarui om de pe pamantul asta.

  2. Pai asta-i multamul lui c-a pacalit (prostit) mii de romani…si ar fi vrut s-o mai tina asa in continuare….si eventual acum sa-i plangem de mila…

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: