Amuzamente. Primarul Radu Mazare

thNici nu stii de unde sa’l apuci. E schimbator ca un cameleon, amuzant ca un virgin bubos care si’a prins stremelagu in fermoarul pantalonilor… Cum sa’i spui? Cum sa’l cataloghezi? E ca un copil mare care nu a avut jucarii cand a fost mic. Greu. Felul in care epateaza il mai vezi la travestitii inca in cautarea placerii supreme, a celor care’si descopera in bermude un penis, desi dorinta lor majora ar fi ca’n ei sa intre ceva. Vesnic cu gura mare, vesnic inconjurat de femei frumoase… Unde sa’l incadrezi? Ce sa’l intrebi?

Daca ai curiozitati, iti spune ca’i nebunia pe care doar banul ti’o da. Daca nu’l crezi, inseamna ca’l invidiezi. Vesnic plimbat, permanent nervos. Uitatura lui pe sub gene te duce cu gandul mai mult la trotuarista care, de la inaltimea apartamentului de lux, isi neaga trecutul. Unde sa’l pui pe Radu Mazare? Pe primarul Radu Mazare. Ba e rege african, ba dansator brazilian ori penis de elefant. E hemoroid de Picasso sau fimoza preputiala de Terente, Hitler sau Fidel Castro… E un fel de Mircea Badea al primariilor. Un fel de hibrid iesit din incrucisarea astora de la Times New Roman cu tristii aia de la Kamikaze…Ce sa’i faci? Ce sa’l intrebi? Ignoranta lui este intrecuta “decat” de trufia afisata de cate ori are ocazia.

Aflat permanent intr’o grava criza de popularitate, primarul care numa’ ce vrea sa para nu e, ajunge de ridica ridicolul la rang de arta. Nu, nu e periculos sa faci asta. Penibili sunt multi. De ce n’ar fi si el? Ah, e primar. De ce’as vedea picioare epilate plimbate in care alegorice? Unde e credibilitatea lui?

Ma scuzati, da’o dracu de credibilitate. De ce’as avea nevoie de ea cand afacerile mele sunt facute printre shoturi de tequila sau jointuri? N’as zice ca aparitiile lui sunt cele mai decente. De ce?

Nu e atat de evident? Un primar care’si balanga’ne OO’le ostentativ vrea mai mult sa convinga de potenta lui. N’are nicio treaba cu o posibila capacitate intelectuala.

Cu gospodarirea unui oras nici atat.

Recomand un control psihiatric sau trimiterea unui CV la un circ. Locul lui e printre babuini.

Advertisements

5 Comments to “Amuzamente. Primarul Radu Mazare”

  1. Bestial! Felicitari… din partea unui constantean (apolitic, bineinteles) !!! 🙂

  2. Frozenule, mi-ai facut ziua… Dar crezi ca-i vina lui?

  3. “Locul lui e printre babuini.”

    Pai de aceea este roman…..

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: