In atentia antenei 3

Articolul a ajuns la mine pe blog sub forma de comentariu. Am dat clic pe link si m’am ingrozit.
Buna ziua,Imi cer scuze ca intervin cu un subiect legat tot de moralitate cu acelasi gust “maro“. Ma numesc Bogdan Stefanescu, locuiesc in Montréal si urmaresc site-ul Antena 3 in mod regulat. Va scriu aceste randuri pentru a va cere ajutorul in legatura cu un caz socant care s-a produs de curand in zona Edmonton-ului in Canada,cand o romanca de profesie dentist a fost oprita, batuta cu bestialitate si agresata sexual in plina strada de catre un politist canadian.
Articolul este aici: http://globalnews.ca/news/772573/camrose-woman-accusing-alberta-sheriff-of-excessive-force-and-sexual-assault/
Stiu ca politica Antenei 3 este aceea de a promova valorile romanesti si de a face ca vocea romanilor sa fie auzita pretutindeni. Acum, noi, romanii din Canada aven nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a evita viitoare abuzuri de acest gen din partea autoritatilor canadiene si pentru a arata ca suntem o natiune din ce in ce mai unita.Va multumesc anticipat.
Bogdan Stefanescu

Advertisements

2 Comments to “In atentia antenei 3”

  1. Buna ziua, sunt Marius Huc, redactor-sef la Antena 3. va rog sa ma contactati.

    • In speranta ca se rezolva mai repede am trimis si eu un mail domnului Bogdan. Cum subiectul este destul de sensibil cred ca orgoliile gen precizara sursei raman la aprecierea celor care sunt interesati sa publice informatia. Pana la urma or fi si bloggerii astia buni la ceva.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: