Domnule’ Liviu Alexa

thAm sa incep prin a va felicita. E inaltator sa vezi cum cineva, cu resurse financiare si nu mai stiu ce altfel de resurse spuneti ca aveti, se mobilizeaza pentru a infinge un bocanc in grumazul unuia care deranjeaza. Care injura si genereaza frustrare. Repet, felicitari! E fascinant cum un politician “no name” consuma timp si resurse pentru a’si potoli niste frustrari. Aici va inteleg. Si cei care v’au sustinut intr’un fel sau altul in gluma aia, pe care cu cea mai mare indulgenta as numi’o tentativa de’a intra in politica, fac la fel.

Problema care ar fi de fapt? Ca v’a facut prost unu’ care bantuie internetul? Vax! Ce e foarte evident nu poate fi contestat. Reactia domniei voastre dupa acel episod vine sa confirme asta. Greseala unde e? Ca s’a legat de un eveniment la care cu onor ati participat? Si mai vax. Parerile distinsilor domni care au onorat cu prezenta lor acest eveniment ar trebui sa stea unde le’au stat si le sta de multa vreme limba. Exact: intr’un mare cur, domnule Liviu Alexa!

De ce personal cred ca sunteti un mare prost? Sa va explic. Va legati de un limbaj trivial. Bun, nimeni nu ar trebui sa foloseasca astfel de cuvinte. E jenant. Aici aveti dreptate.

Aveti insa in vedere un alt aspect: totul a pornit de la un alt personaj. Unul cel putin la fel de indoielnic ca si dorinta domniei voastre de’a demonstra ca nu s’a nascut cu dejtu’n cur. Scuze, dar fizionomia tradeaza oarece lacune in descoperirea sexualitatii. Nu, nu va fac gay, spun doar ca aveti niste apucaturi de fatalau. Unele josnice. Nu e de condamnat ca incercati sa tineti trena celor care v’au adus aproximativ 120 de voturi. Pana la urma, daca un alt sfertodoct numit Vasile Manu va linge pe unde place domniei voastre sa lingeti, e normal sa aveti apucaturi de haimana.

Initial am crezut ca sunteti un oportunist. M’am potolit repede. Sper sa nu fie nevoie sa va explic si ce anume m’a facut sa ma gandesc rapid la altceva. Va tot invartiti in jurul degetului cu efectul articolului scris de dumneavoastra. Is deja ud. Asa efect in spatiul 2.0 am mai vazut doar cand un alt capitan al internetului injura ca la usa cortului. Apropo, Mircea Badea nu va deranjeaza cand injura? Vali Petcu? Ah, Cetin Ametcea nu va deranjeaza? Sau, daca nu va injura pe dumneavoastra, nu le aveti grija?

Sesizati nedumerirea mea?

Pana la urma care e problema? Ca a intervenit intr’o combinatie in care niste hoitari ordinari incercau sa mai traga un ban de la un personaj naiv ca Emil Boc? Si daca injura, ce? Dumneavoastra nu injurati? Altii amentinta cu bataia.

Care e diferenta?

Advertisements

5 Comments to “Domnule’ Liviu Alexa”

  1. Bre, ăsta-i de tătă flota !

  2. Mno,n-am mai”intrat”de mult p’acilea 😦 Ma bucur ca am facut-o.Imi place (ca de obicei) ce/cum scrisă’si 🙂
    Logic,in răzbelu’ asta il sustin pe Domn’ profesor !

  3. Chief. Ai la mine pe twitter (mi se pare că și pe wall) un print screen în care se vede clar cum omul înjură…

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: