Tortionarul Visinescu. Alexandru Visinescu… Uit mereu cum il cheama.

Snapshot_2013-08-05_162707Am gasit prin Bucuresti un hodorog care a fost tortionar… Ai sa’mi bag. Erectila situatie. Sa luam zic gatul unui bosorog pentru c’a rupt tibiile unor patrioti. Sa’l omoram, sa’l spanzuram de coaiele alea zbarcite si sa’i bagam o furculita ruginita in cur. Sa se chinuie si el, asa e normal. Nu? E util si ne mangaie sentimentul patriotic din noi. Sa se faca dreptate. Mosu’ asta cu flacari in priviri trebuie sa piara. Sa moara. Cand era comandant de puscarie a futut niste oameni de bine…

Mari curve mai sunteti. Voi ce’ati fi facut in locul lui? Acum sunteti in stare sa va futeti mamica pentru un post mai bun intr’o corporatie, pentru un pumn de arginti.

Mancati mai mult cacat decat mananca vesnic satulu’ ala care zice ca nicio mancare nu e ok. Vremurile care erau atunci impuneau un trai impus de niste reguli de altii stabilite. Acum e la fel. Care e diferenta?

Care e diferenta dintre Alexandru Visinescu si “Varanu” din ziua de azi? Ah, asta nu da cu pumnu, ala dadea. Ala nu avea ce sa va ia, asta de acum va falimenteaza neamu pana la a saptea spita… Mari ragalii. Era simplu sa iesiti si atunci in strada, mamelucilor. Si atunci tot cativa ieseau, restul faceau politica pe ascuns. Vitejilor.

Sa’l omoram deci pe nenorocit. Asa o sa ne ducem vina de’a dansa hora pinguinului in momente de criza mai usor. Sau dansul pinguinului, dracu sa’l ia si pe ala.

Il acuzati de ce? Ca era comunist? Ca oprima ce nu era pe aceeasi lungime de unda cu crezul lui? Ah, poate doar isi facea meseria? Cati dintre basinosii astia de pensionari din ziua de azi nu si’au turnat si neamurile la securitate? Ala nu pleaca ma la Miami, statea sa rupa oase. Sesizati diferenta? Credea in ceva.

Fantastic. Acum l’ati prins. Mama, mama… Ce ne mai distram. Spiritul nostru justitiar o sa fie potolit cand un hodorog de 80 de ani o sa fie condamnat la 10.000 de ani de puscarie. Sa se chinuie si el. Nu?

Pai nu, ma. Mortaciuni proaste si retardate. Intre timp au fost elaborate legi. Ca sa va puneti la adapost ati inventat “drepturile omului”. Il puteti pupa in cur pe Visinescu. Si pe el si pe mine. Acum pana si tortionarii din trecut au drepturi. Naspa nu?

Mancatori de cacat ipocriti ce sunteti.

 

Advertisements

3 Comments to “Tortionarul Visinescu. Alexandru Visinescu… Uit mereu cum il cheama.”

  1. Mdea corect, intr-o puscarie asculti comenzi treaba e militara a executat ordine.Punct.

  2. Labarii astia vor sa faca “dreptate ” ?? Sa bage la bulau niste martalogi , care pana la ” onorabila ” varsta de 80 si cati ani au toti si-au mancat pensiile linistiti ? Totul este praf si bani bagati in comisii de cacat , cine plm crede ca arestand niste mumii se va face dreptate ? De ce nu incep cu tortionarii de dupa ’89 ?!

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: