Moralitate cu gust de cacat.

2013-07-26-09-23-27--14721158Si pana la urma care e marea problema? O banala poza?  Una desenata parca de un copil? Cam asta e marea nenorocire? Ma, da chiar in halu’ asta ati ajuns sa va trageti pe cur? Pentru un pamflet? Am vazut si eu poza. Zau daca vad ceva extrem de imoral in ea. De ce poza aia ar fi atat de condamnabila dar una cu parlamentari dormind ca porcii in parlament nu e? Adevarul e ca parte din oamenii aia au comis o fapta penala. Asta nu mai e imoral?

Sa’l vad pe ala de zici ca’i desenat cu stanga pe intuneric, pe Gadea, aia nu e imoral? Linsaturile lui sau apucaturile scatofile ale lu’ Mircea Badea nu sunt indecente?  Cand ala se cocalareste si ia mortii v’unuia in pula pe undeva nu e imoral si indecent? De cand tine un lingerica lectii de conduita morala? Pai ce,ma, a hotarat Basescu sa se nasca unu ca Ciuvica direct cu deficiente intelectuale si comportamentale? Bai, ziaristi vanduti pana la a 7-a spita, cand hoitaru’ ala v’a facut idioti nu mai era indecent? Se gasesc toti analfabetii si agramatii sa faca analiza pe’o banala poza. Brusc, demni vestali ai cultului decentei si moralei. Toti credeti ca s’a adus un deficit de imagine major cu un rahat de poza.

Bai, ma mir ca nu va crapa ficatu in voi cu cat cacat mancati. V’ar latrateii de ras.

Filozofia Sexului a fost interzisa pe feisbuc tot de Basescu nu? Lupi moralisti de toata jena ce sunteti.

One Comment to “Moralitate cu gust de cacat.”

 1. Buna ziua,

  Imi cer scuze ca intervin cu un subiect legat tot de moralitate cu acelasi gust “maro“. Ma numesc Bogdan Stefanescu, locuiesc in Montréal si urmaresc site-ul Antena 3 in mod regulat. Va scriu aceste randuri pentru a va cere ajutorul in legatura cu un caz socant care s-a produs de curand in zona Edmonton-ului in Canada,cand o romanca de profesie dentist a fost oprita, batuta cu bestialitate si agresata sexual in plina strada de catre un politist canadian.
  Articolul este aici:
  http://globalnews.ca/news/772573/camrose-woman-accusing-alberta-sheriff-of-excessive-force-and-sexual-assault/
  Stiu ca politica Antenei 3 este aceea de a promova valorile romanesti si de a face ca vocea romanilor sa fie auzita pretutindeni. Acum, noi, romanii din Canada aven nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a evita viitoare abuzuri de acest gen din partea autoritatilor canadiene si pentru a arata ca suntem o natiune din ce in ce mai unita.

  Va multumesc anticipat,

  Bogdan Stefanescu

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: