Oleeeeee…..

2013-07-25-10-12-55--1149530094Si bou’ cade…

Ma, sunt domenii in care sunt ignorant. Sunt ignorant pentru ca asa sunt eu, uneori is ingramadit. Sunt insa si domenii de care ma doare atat de grav in cur incat imi e imposibil sa ma documentez. Chiar daca as face asta strict pentru cultura mea generala. E, un astfel de domeniu e “corida”. Aia de la spanioli. Nici nu stiu. Or avea si alte tari ceva atat de inutil? In fine.

Corida. Se face un cerc mare imprejmuit cu un gard de ciment, se presara v’un vagon de nisip in interior si gata. Ah, mai sunt si un fel de parapeti dupa care se ascund vitejii aia daca’i incaiera v’un taur, si poarta prin care acestia intra. Dincolo de gard sunt niste banci, cam ca la stadion. Pe bancile alea se pun niste cretini care vin sa vada un fatalau cum da cu o patura in cap unui bou. Boul respectiv cred ca e homofob. Altfel nu vad de ce s’ar enerva doar pentru ca o fimoza d’aia preputiala’i da cu fusta aia in cap. Se tot repede la ea. Lucrurile nu se opresc aici.Travestitu’ ala de’i pune boului fusta in cap are un fel de frigarui la el. Pe astea le infinge in greabanu’ boului. Intelegeti?

Boul ramane bou, nu se potoleste si insista. Tipic boilor, as spune. In fine…Insista pana vine cucoana aia de nici cur in pantaloni n’are si’i infinge un fel de sabie in spate. Intre omoplati…

Cred ca tocmai am inteles sintagma aia cu “suferi ca un bou”.

Toreadorii. Toreadorii sunt niste oameni relativ plapanzi, fara forme vizibile si,cel mai probabil, de’o sexualitate incerta. Zici ca’s cozi de matura cu ilic si sapca la care le intra strampii vesnic in cur. Si rumegus de’ar manca tot ar fi mai grasuti. Strangand din buci, merg batosi prin arena aia de zici ca’s asta de’o caprareste pe Madalina Ghenea in filmu’ cu spartanii de la termopane.

Sunt toreadori mai smecheri si toreadori mai parati, de rang inferior. Mai sunt toreadorasi, toreadorutii si d’aia complet prosti. genul care se arunca in fata boului cand toreadorul smecher risca sa se aleaga cu sfincterul maltratat de v’un bou care’si depaseste conditia si’si aminteste ca are coaie si mai ales coarne. M’am plictisit repede. Dupa aia m’am uitat la un alt smecher. Asta tragea in animale cu arcu’. Ma, avea asta un arc de’am zis ca’i racheta. Lunete, lunetute si alte benoacle. Ce sanse sa aiba bietul animal? Vorba lu’ Obreja: Pai s’o ia frumos in picioarele goale prin maracini, doar cu strampii pe el si cu un arc cum avea Robin Hood. Asa da. In fine, cu arcul are macar o sansa. Mistretii lu’ Tiriac nu o au nici pe asta.

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: