Misoginisme…

imagesIn primul rand barbatii ar trebui sa le interzica femeilor sa mai citeasca tot felul de prostii romantice. Ce scriu metrosexualii astia pensati, de exemplu. Sau mai rau, ce scriu virginii astia de la filozofiasexului. E penibil, eu is prins in discutii intelectuale cu berea, ei scriu articole pe care cucoana vine si mi le citeste exact cand am mai putin chef s’o ascult. Da scrie, fratili meu, pentru iubita ta!! O impresionezi cu o poezie si asta e. Dau si eu un like cat sa vada ce firma de om esti si gata. Suntem prieteni.

Pai ce facem? Sunteti femei? Numa’ o femeie stie ce’i place altei femei. Voua cum satana va iese atat de bine?  Parca ati scrie doar pentru distruse din alea de se lasa tunse pe la antene sau prin emisiunea lu’ Maruta.

De ce’ar trebui sa iau drept etalon o cucoana care e foarte incantata de feminitatea proiectata de un barbat?

Advertisements

6 Comments to “Misoginisme…”

  1. Am dat si eu peste blogul (?!?) ala nu demult si am prea des impresia ca textele sunt scrise de o femeie. Ceea ce probabil ca inseamna ca ori chiar sunt scrise de o femeie (p**a mea si alte alea expresii mai folosesc si femeile – da, stiu ca n-au…), ori sunt scrise ca sa impresioneze – da nu asa, oricum, ci major! – una sau mai multe femei. Sau na, o fi un tip care se simte bine in aplauze de genu’ “ai spus exact ce simt eu”, “vai, cum stii tu sa le spui de bine” si alte din astea. Chestie care poate fi reala, toti avem senzatia asta cand si cand, citind ceva scris de altcineva, na… da’ pana la un punct.
    Pe de alta parte, sincera sa fiu, asta cu “numai o femeie stie ce-i place altei femei” doare… :))))
    PS: “metrosexuali pensati” – hihihiiii

  2. hehe… mai nou bag sama ca si filozofia se construieste in functie de scop(uri), so… e lucru mare, munca serioasa. 🙂

  3. nu stiu de ce bloage , scrieri, poezii vb. cred ca se face confuzie intre bunul simt si prostie la extrem. daca femeia vrea femeie isi alege femeie, daca femeia vrea un barbat cu “texte” (aici totul tine de intelectul fiecarei femei) ar trebui sa stie ca un astfel de barbat are pregatite si pretexte si daca abureste pe una asa usor mai ales public, clar nu abureste doar la una!! mintea mea de femeie se intreaba ce motiv ar avea el sa arate cat de cocos e, cum se comporta sau ce ii spune puicutei lui si sa faca totul public? tre sa aibe un motiv, nu?! fiecare ar trebui sa se ocupe de propria puicuta in privat, nu la ochii altor puicute sa atenteze naivele si firavele puicute la cocosia lui. poate metrosexualul respectiv e defapt homosexual sau cu inclinatii/tentatii pt barbati, atunci normal ca ii iasa totul bine…(fara nici un atac la nici o persoana/gen/preferinta sexuala) daca o femeie vrea un barbat adevarat e cucerita de un astfel de barbat. dar daca barbatul nu stie ce inseamna bunul simt, nu poate fi atent, respectuos si de ce nu si romantic cu partenera ca doar nu sta la nimeni romantismul in gat si as spune ca e chiar indicat dar sa fie intim/privat… daca nu poate purta o conversatie din cauza ca hâc mai vrea o bere… sau ii pute gura a tutun de la 7 poste dar el vrea sa-i traga un mozol…… atunci nici el nu se poate numi barbat adevarat. pana la urma totul tine de ce vrea fiecare si contrar asteptarilor sunt femei care stiu ce vor!!!

  4. metrosexuali pensati e pleonasm

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: