Victimosu’

images (1)Da, felul in care multi dintre voi va lamentati, e jalnic.

Sa vorbim despre victimizare. Despre barbatii care fac asta mai precis. Se stie, un cor intreg de bocitoare nu pot intrece un barbat obisnuit sa se planga. Pe bune, e jenant. Bine, se mai intampla un accident, dupa o noapte de rachiu te mai plangi a doua zi ca’ti bubuie devla, ca borasti sau ca te sperii de lumina ca hemoroidu’ de laser. Fraticule, daca esti insa barbat si ai pretentia sa fii respectat, nu te mai trage, tata, pe cur ca maidanezu’ constipat.

Fii, in pana mea, barbat, ca d’aia ai pula in pantaloni! Nu e nimeni obligat sa te auda zilnic cum te smiorcai. Pe cuvantul meu, chiar nu e cazu sa ridici jalnicul la rang de arta. Sau, asuma’ti conditia de mimoza si reactioneaza ca atare. Nu mai plictisi omu’ aiurea. Risti doi bocanci in gura de la cine te astepti mai putin. Pai le avem, in pana mea, si noi p’ale noastre! Nu e cazul sa aud zilnic pe unu’ cum urla ca viata e nedreapta cu el. Pai cum ai vrea sa fie? Daca valoarea ta e, din punctul tau de vedere, cea a unui rect, ce altceva in afara d’un cacat speri sa te viziteze?

Toate mi se intampla numai mie, ce zi de cacat, toate femeile ma inseala, toti prietenii ma folosesc, copiii rad de mine, sunt vai de mama mea, sunt vai de pula mea… Pai esti. Pai, daca tu doar asta ai in cap, ce’ai vrea? Sa vina Chuck Norris sa te apere de toate relele din lume? Ia atitudine! Te comporti ca o gasca proasta si speri ca ceilalti sa te creada ingeras? Smecher? De fapt ce asteptari ai? Erectie mai ai? Sau si acolo gasesti scuze jalnice?

Lacrimezi la statusuri triste. Si tie ti se intampla frecvent. Si tu ai fost in patru’j de mii de situatii deosebit de traumatizante pentru un psihic absolut labil… Ma, pai daca ai apucaturi de pizda, ce pretentii ai? De fapt, vorbesc prostii. Daca si femeile te trantesc pe unde te prind datorita vesnicei lamentari, ce cacat de asteptari sa mai ai?

Las’o dracu de treaba. S’asa suntem acriti de minunile pe care le experimentam zilnic. Un bulangiu care sa ne enerveze cu apucaturile lui de vaduva ajunsa la menopauza e tot ce ne’am dori.

In pana mea. M’am si enervat…

Advertisements

One Comment to “Victimosu’”

  1. Prin urmare, daca masculii feroce isi irosesc zilele invartindu-se prin cercuri dubioase de femei schimbatoare de barbati ca de sosete ( si se invart pentru ca asta e fix tipu’ de femeie care le trezeste interesu’ ) sau aleg sa stea langa cretinoide obsedate de control care-si pierd timpul pretios scormonind prin telefoane e-mailuri si buzunare, de parca singurul lor scop e sa gaseasca ceva care sa le produca suferinta si sa porneasca un scandal…inseamna ca toate sunt la fel.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: