Un articol despre buci.

 

buns_of_steel1Daca folosesti un vocabular mai elevat le spui fese, daca esti mai glumet zici altfel: moa… ete tata, asta e ceea ce se numeste cur fain. Daca esti mai taran o dai p’aia cu: pfffff… cat’a magazia de rahat coaieeeee…

 

Indiferent de formulare, de perceptie sau orice alta minune, totul se rezuma la un singur aspect. Respectiv la buci. Au si barbatii buci, da’i doamne iarta’ma, doar n’or avea picioarele direct insurubate in cur. Toata treaba e ca tu, barbat fiind adica, sa nu te uiti prea atent la ele. Sa vorbim de bucile femeilor. Cel putin pe mine alea ma atrag.

 

Femeile. Femeia pe langa ochi, talie, glezne, sprancene mai are si buci. Bucile sunt uneori caracteristica dupa care o femeie e catalogata ca fiind buna sau nu. Sunt nenumarate forme, unele clasificate ca fiind foaaarte faine, altele… mai putin apetisante.

 

Sunt bucile mamut. Astea sunt buci bine conturate. Atat de bine conturate si atat de mari incat barbatul, in marea lui inocenta, sta si se intreaba: Daca asta se supara pe mine si’mi trage un cacat la poarta, ce zic vecinii? Ca nu’mi mai permit gaze si’am cumparat un camion de carbuni? Sau ca un sofer beat si’a abandonat IMS’ul la mine la poarta? Cum o dai nu e bine.

 

Mai sunt bucile taifun. Astea sunt ciudate. Indiferent de pozitia adoptata cand le privesti, de consistenta fizica sau orice alt criteriu dupa care ai putea sa le apreciezi, constati un singur lucru: sunt atat de departate incat te gandesti ca fesele nu mai stau cuminti pe marginea rectului, ci sunt parte integranta din el. Astea sunt cam cele mai urate buci posibil existente.

 

Bucile mmm, wow. Astea sunt buci din alea scoase in evidenta de pantaloni  facuti din plastic. Buci admirate si de pietonu’ din spatele tau, si de haitele de muste oportuniste. Alea dornice de’o masa copioasa. Gratis. Asta e genul ala de buci care’i fac pe onanisti sa baleasca.

 

Bucile springtime. Genul de bucute de ascuns sub o rochitica din voal. Din alea la care nu le poti ghici forma pentru ca’s ascunse de textile. Vezi un cur bombat si doar atat, ce’o fi sub ele… Dumnezeu cu mila!

 

Bucile corporatiste. Astea’s super. Altfel dorm pe pres la noapte :))

 

Mai sunt si bucile inimioara. Astea’s ca la corporatiste, da’s imbracate in rochitici. Faine si senzuale. Mai ales daca le vezi acoperite doar de chilotei minusculi sau, din contra, de genul tetra. Asta e insa chestie de gust.

 

Bucile PR. Astea sunt bucile mesaj. Pana apuci sa te dumiresti de ce are cuconita in cap, tot la cur te uiti. Daca e curu’ fain, te doare la tenisi de cat de capabila e persoana.

 

Bucile anti-masturbare. La astea oricat de indulgent ai fi, nu ai cum sa ai erectie. Oricat de rar le’ai vedea, nu au cum sa’ti placa. Genul ala de buci turtite. De parca depoul de tramvaie Dudesti ar vrea sa faca reclama la trecerile de pietoni. Despre astea nu poti vorbi decat daca esti un pervers nebun.

 

Oricum, in orice circumstante, as zice asa: fara o pereche de buci pe care sa le catalogam… viata e pustiu!

Advertisements

One Comment to “Un articol despre buci.”

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: