CORECT. Pentru Szobi Cseh

Snapshot_2013-07-07_154032

Tocmai ce am venit de la un eveniment. Unul mare si caritabil. Evenimentul acesta ar fi trebuit sa fie evenimentul cultural al lunii, cel putin, prin numele celor de pe afis. Cum iti suna: Horatiu Malaele, Adrian Naidin, Nicu Alifantis, George Ivascu, Mirela Oprisor & Vlad Zamfirescu? Ai da, sa zicem, cateva zeci de lei sa-i vezi? Biletul unui asemenea spectacol de 3 ore (!!!) al unui singur artist din cei enumerati ar ajunge pe la 100 lei. Intrarea a fost libera, in seara asta, iar evenimentul promovat foarte mult, mai ales pe Facebook, cu zeci de mii de vizualizari.  Au venit 25 de oameni.

Unde ati fost, voi, artisti care se vor da cu capul de toti peretii si vor umple facebookul de lacrimi si regrete atunci cand Szobi Cseh va parasi lumea asta? Sunteti solidari online si plangeti cu lacrimi electronice, dar va e greu sa va miscati fundurile artistice si snoabe pentru a sustine un om din breasla voastra!

Bai politicienilor, fi-v-ar functiile voastre, profitati de pe urma unor asemenea evenimente, ca tot beneficiu de imagine inseamna! Nu va cere nimeni sa fiti sinceri ci sa va manifestati cumva interesul ca poate prin prezenta ii determinati si pe altii sa vina.

Oameni ai teatrului, nu v-am vazut pe acolo!

Smiley, Connect-R, Alex Velea, Inna, Cabron, Loredana si altii din aceeasi categorie, coborati de pe soclurile mainstreamului populat de cocalari si pitipoance si pasiti intr-o sala de teatru pentru cateva ore si indemnati-va fanii sa va urmeze! Educati-i cu ocazia asta, ca  se duce naibii tara cu atata imebecilitate. Imaginea voastra ar avea de castigat…

( continuarea aici )…

Advertisements

2 Comments to “CORECT. Pentru Szobi Cseh”

  1. peste 200 000 de vizualizari a avut afisul din imagine. Dovedit ! Cateva sute de inviatii personale s-au facut de catre mai multe persoane, media a primit comunicate de presa in proportie de 90%, au fost lansate invitatii catre toate oficialitatiel romane, dela deputati la presedinte….perosne publice…

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: