Marius Baldovin Vs Loredana Chivu

descărcareNu e ca’n filme? Prapad, nu alta. N’am nicio treaba cu Loredana Chivu. Ce face ea e cel putin evident pentru unii, probabil pentru multi. E fix problema ei. E doar una din acele cucoane care fac asa ceva. Nu ma intrebati ce, nu e cazul sa fim expliciti.

Marius Baldovin insa… I’am vizitat si eu de curiozitate profilul acestui specimen cu fizionomie de rrom lucrator la gostat. Urat maimutoi. Urat si mai ales prost. Sunt socat, va spun sincer ca sunt socat. Mi se pare strigator la cer faptul ca, o asemenea primata, se autointituleaza barbat. Cata indulgenta…

Marius Baldovin, nu esti barbat! Prin gestul tau te’ai degradat ca fiinta in primul rand. Ce’ai sperat sa reusesti cu asta? Vrei notorietate? Si Ogica vrea, amandoi faceti parte din aceeasi subspecie de nevertebrate. Sunteti mai scarbosi decat viermii aia de cacat. Uita’te la tine cum arati si fii sincer cu tine. Ti se pare ca o femeie s’ar putea uita la tine daca nu o platesti? Cu asemenea caracter mai ales? Jalnic! Ai ales sa proiectezi prin lucrurile la care te’ai pretat o imagine atat de patetica despre tine incat imi vine vomit. Pur si Simplu.

Ah, spiritul dreptatii si’al justitiei te’a impins sa faci asta? Sa ma pupi in cur cu atitudinea ta de justitiar de cacat ce esti! Tentezi femeile cu bani apoi le dai in gat? Mare realizare, Mariusica. Mare realizare si pentru tine si pentru pula bleaga ala de lua bataie prin televiziuni de la Mariana Moculeasca. Cristi Marin ala sau cum satana il cheama. Sunteti bravi vestali ai dreptatii si decentei pe planeta asta, sunteti cei mai tari. Ati reusit sa inregistrati o curva care, in conditii normale, nici sa’i cumparati un pachet de tampoane nu v’ar  trimite. Maimutoi libidinosi ce sunteti!

Uitati’va la voi.. hal de barbati sunteti? Voi sunteti barbati? Zici ca si pe surorile lesbiene sau cum le zice tot tu le’ai dat in gat. Cu asta te ocupi? Esti datator profesionist in gat? Esti tare ma, esti cel mai tare!

Asa realizari nu mi’a fost dat sa apreciez pana acum. Bine ca esti inconjurat de’o armata de frustrati gata sa behaie la toate basinile cu iz intelectual pe care un cur greu incercat ca al tau le poate trage. Justitiarul pulii!

Pune dracu mana si invata intai niste gramatica, cioara ordinara ce esti! Lumea nu e plina doar de curve ca cele pe care le desconspiri. E plina si de analfabeti libidinosi si rupti in cur ca d’alde tine.

Te’n cur de maimuta oligofrena!

Advertisements

5 Comments to “Marius Baldovin Vs Loredana Chivu”

  1. ai devenit un fel de can-can. cine dracu sunt astia doi?

  2. Bravo maestre, ai punctat superb! Felicitari pentru articol! Pardon, “felicitarii”, dupa cum ar scrie un valoros personaj monden, jurnalist, justitiar si din cate se aude prin piata: poponar.

  3. Sa ma pis pe tine ma tu ala’,care sti tu si vorbesti aiurea de mine.Cand te vad si pe tine cineva si ai un statut atunci te apreciez.Nu mai vorbi urat la adresa mea pentru ca nici valoarea pe care o am nu ai sa ajungi.Muclees si ciocul mic si joc de glezne 🙂

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: