Despre SEX.

images (1)Bine, tu esti plecat si e mar’fa’n club pam, pam, pam…  Mai am oleaca si ajung la varsta cand senzorii macaralei mele ar trebui sa reactioneze doar la pustoaice. Cica e criza asta ciudata a barbatului. Vine pe la patru’j de ani, varsta la care se incinge doar daca vede cururi tinere. Nici nu stiu ce sa spun…

Nu mi’au placut niciodata pustoaicele. Nici tanar fiind, nici pe masura ce’a trecut timpul. Bine, multe sunt frumoase, sexy. Adevarate femei inchise in trupuri de fete. Nimic de comentat. Unele sunt adevarate Afrodite. Totusi nu mi’au placut. Mereu am preferat doamnele mai trecute de pubertate. Femeile coapte, cele care nu se grabesc, femeile care stiu ce sa simta, cum sa simta si raportat la asta cum sa se comporte. In fine, articolul ar fi despre sex. Punctez si eu in cazul cum se comporta cand ajung in pat. O femeie stie sa se bucure de’o mangaiere. Corpul ei a scris deja poezii in pat. Nu se grabeste si nu interpreteaza faptul ca incerci sa’i prelungesti putin placerea. Are rabdare cu tine, cu ea, la randul ei stie sa te mangaie, cum, unde… Asta e smecheria. Ma, de’o penetrare e capabil si elevul, si ciobanul, si maidanezu de pe strada sau boschetarii din canale.

Pai ce sa faci cu trantitele astea de 18-19 ani? Astea nici la cur nu stiu sa se stearga ca lumea. Daca le cauti la ceafa is chelioase de cat le tin aia de par prin toaletele cluburilor. N’au personalitate. Daca iti place tie ceva, le place si lor. Ce vrei tu aia fac. Pai asa? O femeie  matura rezolva problema din timpul preludiului, stie sa faca jocul mai incitant inca dinainte de’a se dezbraca. Tutele astea se specializeaza rapid pe sexul oral si pac. Asta ar trebui sa rezolve situatia. Fetili lu’ tata, nu doar un oral aduce barbatul la erectia pe care o vrei tu. Sau ma rog, el. Nu, tata. Amorul e o arta, nu un test de anduranta, nu castiga cel care e mai rezistent.

Acum nu ma intelegeti gresit, nu am descoperit eu gaura din covrig. Spun doar ca la etatea mea imi permit o parere. Mai ales daca e si argumentata. Da, sunt si barbati care vor pustoaice, e fix alegerea lor. As zice insa ca, daca nu le’ar fi frica de’o femeie, nu s’ar incurca c’o copchila. Bullshit’u asta cu carnita tanara, cu schimbatul sangelui nu ma coafeaza. Cum adica schimbi sangele? Pai? Iti faci transfuzie cu ea? Doar o tavalesti! Nu?

Ah, unele sunt experte la 18 ani, te incanta asta… Nu, nu e experta. A tocit sa invete asta, ca la bac. Nu e ceva care sa vina firesc, sa fie facut cu placere. NU A AVUT TIMP FIZIC PENTRU ASTA, natarailor. Aia nu vrea sa faca asa ceva cu tine din placere, i’o chestie mecanica. Bagat, dat din cur sau din buze. Pa, altu la rand…

Priceputilor.

Advertisements

6 Comments to “Despre SEX.”

  1. “As zice insa ca, daca nu le’ar fi frica de’o femeie, nu s’ar incurca c’o copchila. ”
    uau. ce-ai pus punctul pe i..

  2. bre, aia care vor copile… au fantezii, vor sa puna mana pe fragezime, vor sa domine ….. deci, fiecare cu ce l doare si cu ce vrea sa simta :))))

  3. da. si parerea lui popleaca e pertinenta’si pi mine m-a dominat un Gigel cand eram pustoaica; dar m-a dominat bine si mi-a placut :))) ; ca nu faci nimic; decat stai si te invarte Gigel ca ata pe mosor; te simti utila si al drac de bine; nu i nimic rau in dominarea asta atata timp cat nu ma calca Gigel pe cap.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: