Gafe pe care le poti face in pat? Jenant.

imagesUn articol care mi’a atras in mod deosebit atentia e ala cu gafele pe care le poti face in pat…

Lege. N’ai voie sa intrebi daca a fost bine, sa gresesti gaura, n’ai voie sa tragi basini si nici sa zici Oops daca ti s’a rupt prezervativul…

Cica sa nu fii misel, sexul anal se face cu acceptul partenerului, sa nu “o scapi” din greseala in gaura cealalta. Asa ceva e fantastic. Cum adica din greseala? Da ce pana mea, ma? O ai cat scobitoarea? O scapi din greseala in alta gaura? Pai daca e cat scobitoarea, cu ce gresesti? Partenera nici nu simte. Hai ma, da’o doamne iarta’ma de treaba.

Cica sa nu vorbesti in pat cand faci amor. Pai doar nu esti oltean sa ai debit la vorba cat Dunarea dupa 3 luni de ploaie. Cat dracu sa poti vorbi in 28 de secunde cat tine fuckingu’ asta? Ma rog, daca esti o bestie sexuala, probabil undeva peste un minut. Cate sa spui  intr’un minut? Ma, da’o dracu.

“Este jenant sa’i spui in timpul actului sexual despre problemele de la munca sau altfel de discutii”… Serios? Pai cum ar fi? Sa ti se faca sau sa faci un oral si sa vezi ca unu din doi se opreste si’ti spune ca vrea sa mearga sa se angajeze la pompieri? Hai, coane. Serios? Cine, doamne iarta’ma, scrie asa tampenii? Ca nu e bine sa tragi basini in timp ce faci amor… Dupa poti? Poate cucoana e fumatoare si se simte bine la tigara de dupa. Tu ce faci? Esti basinos? Tre sa te simti si tu bine? Oops, scuze. Asta a fost basina de dupa. Normal ca e jenant. Nu era cazu sa reglementeze cineva asta printr’un articol.

Mai e una. Una si mai tare, cea mai tare cred. Daca femeia a terminat inaintea ta si simte nevoia sa’ti faca sex oral, in conditiile in care tu nu ai terminat, anunt’o. Este jenant sa’i ejaculezi in gura… Este  jenant. Sa crezi insa ca un barbat care se poate controla pana “termina femeia”, nu se poate controla la asa ceva… Periculos de imbecil cine scrie asa ceva. Pai sa se rupa prezervativul nu e gafa, ma nataraule, ca nu o faci tu. Se rupe el c’asa vor muschii lui. Gafa e sa’i faci unuia un oral si sa adoarma. Sa sune telefonul si sa raspunzi instinctiv. Nu stiu, ceva de genu. Ai’ de gafa noastra!

Pentru fiecare prostie scrisa sunt cativa talambi care s’o si citeasca. In fine, daca articolul e scris pentru virgini… Are o scuza in cazul asta. Trebuia insa pusa o notificare acolo, sa nu piarda toata lumea vremea citind asemenea gunoi.

Advertisements

6 Comments to “Gafe pe care le poti face in pat? Jenant.”

 1. ce i mai frumos pe lumea asta , sa faci lucrurile marunte sa dea roade, pai cum ar fii:
  1. in timp ce faci sex sa faci rebus sau integrame
  2. uitatul la TV sau la vreo actiune dintr un film
  3. cand ti se face cunilingus sau este in curs,sa spui ca vrei sa ti schimbi job ul
  4. cel mai penibil ptr unii barbati e sa le spui in ce pozitie vrei sa se termine actul sexual sau in ce pozoitie ai vrea sa stai sa te penetreze
  5. in timp ce stai pe spate si esti penetrata sa te gandestila nu stiu ce si sa incepi dintr o data sa razi n hohote si sa nu te mai opresti :))… ma opresc aici…. sunt multe de spus in privinta sexului si al partenerilor… nu accept commenturile pe tusa din partea fumeilor care se dau rotunde iar ele nici macar nu stiu pe unde urineaza :)))))

 2. frumoasa intepretare si totodata logica.

 3. asta cu scapatu in curulescu e de-a dreptul dureroasa, :)) ; bine, doar daca nu practici sex oral ca facutul cafelei..; dar si varfu stromeleagului daca intra e al dracu de dureros si gafant; io fusei o data teleportat direct pe dusumea fiindca un bou s-a crezut tauras.. nu i de gluma cu d-astea;; cat priveste articolasu..o fi luat din Cosmo, scris de fro calugarita cu hormonii topaind

 4. doar daca nu practici sex anal ( froiam sa zic ) scuzoaiele mele…

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: