“Noua Dreapta” o face cu stanga. Articol cu Gay si cu Ignoranti.

descărcareErau doi barbati. Unu dintre ei tinea de mana un copchilas destul de trist… Ca atitudine zic. Ponosit imbracat. Parea infometat copilasul. Privirea fixata pe niste fructe comercial aranjate la geamul magazinului de alaturi imi spunea cumva ca n’ar fi zis nu unui banal mar sau unei clementinea. Numai bunul Dumnezeu stie ce mai era acolo, pur si simplu nu sunt fan fructe, nu ma uit niciodata la ele, pentru mine toate sunt la fel… Primul barbat parea  mai cerebral, al doilea barbat avea doi dinti nefiresc de lungi. Se vedea ura viscerala pe care o nutreste fata de pasta de dinti, in special, si fata de igiena, in general. Initial am zis ca’i aurolac. In fine, la colturile gurii avea o sputa ciudata, pana si aia era murdara…

Omul avea o filozofie de viata sanatoasa. Incerca sa’l convinga pe celalalt ca, daca un barbat se fute cu alt barbat, e nefiresc. Avea si argumente prietenul nostru.

“Fratioru’ meu, cu cine ai facut copilul asta? Cu o femeie, corect? Pai fratioru meu, daca te sugea un barbat, il mai faceai? Pai nu’l mai faceai, fratioru’ meu. Sa moara familia mea, eu i’as baga la sapun. Canceru sa’i manance! Curistii mortilor lor”…

In fata acestor argumente, ce sa mai zici? Nu mai zic ca participase si la marsul organizat de “Noua Dreapta” sau asa ceva. Nu stiu exact cum se numeau baietii aia de’o colosala decenta si de’o moralitate perfecta… Ma rog, cel putin asa spunea, “Am fost acolo fratioru meu, am incercat sa’i iau pe aia sa mergem peste curisti, daca vor asa, sa le’o dam unde le place”

I’am luat copilului  un sandvis cu salam si’o banana. In timp ce manca facuse ochii mari la adultii de langa el. Acum o mare problema era deja rezolvata. Nu cred ca intelegea el mare lucru dar na, macar acum burtica lui gandea altfel. Gandeam si eu, nu altfel, insa gandeam. Mi se mai intampla

Ma, nu m’as simti confortabil sa ma hartuiasca un homosexual prin parc sau sa’mi puna mana pe cur pe strada. Nu stiu daca e homofobie, pur si simplu sa zicem ca mi’ar placea mai mult sa faca o femeie asta. Nu stiu nici daca mi’ar placea sa’i vad la primarie cum ies sub cupola de garoafe si’si iau limba in gura dupa ce s’au casatorit ori daca as fi ok cu faptul ca’i vad in parc ca se saruta. Sincer nu stiu. Am fost martor in cateva circumstante la niste manifestari emotionale d’ale lor insa nu m’a deranjat. Nu am fost foarte incantat insa nici n’as spune ca m’a dezgustat extrem. Pur si simplu.

Am totusi o dilema. Suntem de acord ca un talhar sa fie eliberat din penitenciar, inchidem ochii daca un hot de buzunare fura o baba ametita in troleu, daca o o femeie isi abandoneaza copiii prin orfelinate, suntem de acord sa intretinem escroci in parlament sau, cum vorbeam cu cineva pe marginea subiectului, sa ne enervam ca statul nu acorda asistenta sociala unei familii de alcoolici ignoranti care a facut 28 de copii la betie, dar ne ostracizam daca un cuplu gay (cel mai probabil foarte educat) vrea sa infieze un copil… Despre ce vorbim totusi? Ok, e cuplu gay, bine. O sa vada doi barbati sau doua femei pe post de parinti. Ok, inteleg si asta. Unde scrie insa ca acel copil trebuie sa se dezvolte cu constiinta ca e la randul lui gay? Si daca e din parinti alcoolici si se dezvolta ca atare, cum e? Iese automat alcoolic? Iese idiot?

Ma, cat de ipocriti sa fim? Daca vezi, ca barbat, doua lesbiene ca se ling e funny, ne place de ne cacam pe noi. Ne laudam daca un homosexual ne place. “Vezi, coaie? S’a dat ala la mine, ce tare suuunt”… Ma uitam la astia de ziceam mai sus, la Noua Dreapta. Astia cine cacat mai sunt? Tot abuzeaza de termeni gen „cuvantul lu’ Dumnezeu” si alte minuni… De unde si pana unde? Unde scrie ca Dumnezeu a dat omului dreptul de’a acuza? Din cate stiu eu Isus a spus “cel care se crede fara de pacat, sa ridice primul piatra”. Cine va da voua dreptul sa judecati ce nu intelegeti? Noua Dreapta? Pai cine da dreptul unei drepte, mai strambe decat o pula de mistret, sa judece? Ah, promovati cuvantul lui Dumnezeu? Al cui Dumnezeu? Al vostru? Vorbim de un Dumnezeu al vostru? Unu care sa va alimenteze niste frustrari grave sau despre Dumnezeul universal? Despre ce vorbim totusi?

8 Comments to ““Noua Dreapta” o face cu stanga. Articol cu Gay si cu Ignoranti.”

 1. am un prieten gay, este un baiat foarte de treaba si muncitor. eu sunt de acord ca un cuplu gay sa infieze un copil, pentru ca acesta primeste un adapost, o educatie si zic, e mult mai bine decat sa ramane in centru de plasament, unde probabil o sa fie batut si abuzat, unde educatia nu e pentru toti…acum da, fiecare cu ideile lui. dar sa nu aratam cu degetul daca mainile noastre nu sunt curate

  • pana si pentru asta suntem prea sensibili :))

   • sensibili pe naiba, suntem ipocriti. stiu ca am gasit o data pe net o chestie legata de avort (pentru ca si aici, situatia e cam la fel, si cei care protesteaza sunt in principal barbati) care spunea asa “ daca copilul tau ar fi gay, l-ai mai salva?“ . asta sa le spune alora de la Noua Dreapta 😀

 2. Am sa te ajut cu toata istoria pentru a putea sa tragi concluzii corecte:
  de la Ioan 8

  3.Și au adus la El fariseii și cărturarii pe o femeie, prinsă în adulter și, așezând-o în mijloc,
  4.Au zis Lui: Învățătorule, această femeie a fost prinsă asupra faptului de adulter;
  5.Iar Moise ne-a poruncit în Lege ca pe unele ca acestea să le ucidem cu pietre. Dar Tu ce zici?
  6.Și aceasta ziceau, ispitindu-L, ca să aibă de ce să-L învinuiască. Iar Iisus, plecându-Se în jos, scria cu degetul pe pământ.
  7.Și stăruind să-L întrebe, El S-a ridicat și le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei.
  8.Iarăși plecându-Se, scria pe pământ.
  9.Iar ei auzind aceasta și mustrați fiind de cuget, ieșeau unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni și până la cel din urmă, și a rămas Iisus singur și femeia, stând în mijloc.
  10.Și ridicându-Se Iisus și nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâșii tăi? Nu te-a osândit nici unul?
  11.Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. Și Iisus i-a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum să nu mai păcătuiești.

  deci nu ii spune ca nu ii nimic ci “de acum să nu mai păcătuiești.”
  Este homosexualitatea o atitudine gresita ? Da. Daca pe tine te supara ca eu cred acest lucru asta este deja problema ta.
  Nu dau cu piatra dar nici tu nu poti sa vii si sa imi spui mie ca trebuie sa imi schimb gandirea … acolo deja tu dai cu piatra/paru – deci fi atent.
  Granita este foarte subtire in ambele sensuri. Tot in Biblie gasesti indemnul de a nu te amesteca cu cei ce fac rau … de ce ? Poate pentru ca obiceiuri rele se pot transmite … ci sa te insotesti cu cei ce fac binele.

  De aici eu zic avand acestia acest fundament(adica homosexualitatea) cum sa le incredinteti un copil spre educare ?
  Cat despre solutii cred ca sunt destule mai bune, inclusiv cresterea unui copil intr-o faimilie in plasament.

  Si ca rezumat o sa iti spun asa: Lot a trait in Sodoma. Le-a spus el celor ce faceau atunci acest lucru ca nu e bine? Cred ca da. A lovit el ? Nu. Dumnezeu a lovit. Astfel este si aici – inclusiv sa mergem sa ii batem si altele “idei”.

  Deci .. tre sa avem grija mare la granita aia .. intre a vedea si a judeca .. – apropo: a judeca inseamna a audia dovezile si a da o sentinta …

 3. Ca deobicei, 100% de acord cu cele spuse, o judecata realista si cat mai aproape de obiectivitate.
  Iar pentru cei care insereaza Divinitatea: unde e Domnul in lumea asta pierduta, cum permite atatea incalcari are regulilor sale, de ce adeptii lui o duc asa de prost si facil o dau in bara? Explicatii?

 4. Pentru ca NOI avem libertatea sa facem ce ne place/vrem … Dumnezeu nu trece peste aceasta libertate. Nu ne impune cu forta sa facem cum vrea El. Faci ce vrei tu … ca o veni si vremea sa raspunzi pentru asta …
  Iar adeptii lui o duc asa cum o duc pentru ca si ei sunt oameni. Si ei gresesc … oricum daca vrei sa cunosti cum o duc cu adevarat tre sa te apropii si sa vezi lucrurile prin ochii lor si prin sistemul lor de valori.
  Daca ar fi drepti cum am putea sa ne ridicam privirea catre unul ?
  PS: Incearca sa nu generalizezi: Toti sunt dupa bani sau asa si asa … Asta e doar o aplicare a masurii lui Procust

 5. Satana a hotarît sa convinga pe oameni, ca Isus nu este cu adevarat Fiul Lui Dumnezeu (ci doar o alta “hipostaza” a Sa), si in acest fel sa-i faca pe oamenii sa creada, ca Dumnezeu nu a dat pentru noi la moarte cu adevarat pe unicul Sau Fiu Nascut. Satana stie, ca daca ar putea sa-i convinga pe oamenii de acest lucru, atunci ei ar fi sub controlul si influenta sa.

 6. Prin urmare vorbitul cu Mine nu-i nicidecum vreo practica yoghina de meditatie ori veo metoda calugareasca a vreunui sihastru. Nu ! Absolut orice ar face un om Eu nu voi vorbi cu el decit daca il vad ca merita prin viitorul dinainte stiut al acelui om.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: