Chestiuni de importanta majora… Femeia in 5 puncte.

imagesPovesti sunt multe, Terra e plina de ingineri cand e vorba de filozofat pe tema “cum ar trebui sa fie femeia”. Sunt multi barbati, multi si toti priceputi in domeniu. Unu n’ai vedea sa zica tare, da tata, is praf, nu ma pricep deloc. Nu, toti stiu, suntem o rasa de priceputi. Realitatea  e simpla, pentru ca femeia sa fie exact ce’i trebuie unui barbat nu trebuie decat sa intruneasca niste calitati extrem de simple. Parerea mea:

1. Femeia trebuie sa fie inteligenta. O femeie inteligenta stie cand e cazu sa faca pe proasta, deci barbatul nu se frustreaza daca nu e in stare sa gaseasca o scuza pentru a iesi cu ceilalti barbati la o bere (eventual)

2. Este esential ca parintii femeii sa locuiasca foarte departe iar femeia sa’i iubeasca foarte mult. Asa stii sigur ca daca pleaca in vizita la ei, ai cateva zile de solitudine asigurate.

3. Este de’o importanta majora ca femeia sa aiba tzatze. Nu conteaza forma sau marimea cat timp is mai mari decat o minge de handbal si nu’s lasati. Ma rog, aici e chestie de preferinta. Pot fi si mai mici.

4. Femeia trebuie sa aiba un zambet dezarmant si cuceritor. Momentul in care iti aduce berea trebuie sa te lase fara posibilitatea de’a o refuza. Asa ceva nu se face in relatie, trebuie sa’i faci si ei placerea.

5. Femeia trebuie sa aiba un apetit sexual extrem de ridicat cand barbatul are chef de sex. De asemeni acesta trebuie sa fie inexistent cand la televizor sunt meciuri, cand e de iesit la bere cu baietii sau la pescuit undeva. Tot cu baietii adica.

Mno, asta e momentul in care n’ar trebui sa ma invidiati :)))

Advertisements

One Comment to “Chestiuni de importanta majora… Femeia in 5 puncte.”

  1. tzatzele mari si gravitatia nu-s foarte buni prieteni, dar mai conteaza? http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/617001666.jpg si eu zis ca imaginea asta spune totul 😀

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: