Internautul Modern

imagesInternautul modern scrie despre orice. Scrie cand e beat, cand e suparat, cand o anumita frustrare il impinge sa’si puna gandurile pe hartia asta mare numita online sau cand e… Beat? Internautul modern mananca mult cacat cand e treaz, cand e beat sansele sa’si manifeste angoasele cresc exponential in functie de gradul de popularitate pe care in timp l’a atins.

Internautul modern? Apai stiti cum e…Internautul modern e un om modern pana la urma. Mai da’l in pizda ma’sii de om. Oameni suntem toti, totusi, de ce dracu ar trebui numita o cioara din Ferentari onliner? Doar pentru ca intra de pe aifon pe Fecalbook asta? Doar pentru ca anul in care scriu asta e 2013?

What the fuck???

Internautul modern mananca mai nou cacat englezesc, mult.  Ala ROMANESC nu’i mai place… Romaneste ar suna cam asa : Ai sa’mi bag pula… Asta nu e de rezonanta, s’aude urat fraticule..

Asta modern nici macar PULA nu mai are, are cratima, virgula sau cate o poza pusa in profilul de Facebook din care noi, pulimea adica ar trebui sa intelegem niste aspecte foarte relevante. Cum care aspecte? Aspectele alea in care un papagal de doi bani eructeaza teorii si mai stiu eu ce alte cacaturi la care alti 12 limbisti sa le dea valoare de adevar.

Internautul modern??? E istet. Uneori blogger, ca orice om modern care se respecta… El este un bun orator, el stie sa vorbeasca frumos. Partenerul stie ca o discutie cu el e super tare, cool, in trend… Ca e la moda.

Cand omul devenit internaut modern a invatat sa vorbeasca a uitat sa mai asculte. Sunt totusi curios de un aspect. Cand toti cei capabili sa asculte n’or mai fi ce facem?

One Comment to “Internautul Modern”

  1. Dragii mei, credeti sau nu, homosexualitatea exista de cand lumea si pamantul. Nu e doar o inventie a lumii moderne, “pervertite” vezi Doamne. Ca sa nu mai spun ca exista si la alte specii. Mai rar, dar exista. Ca sa nu mai zic – cine defineste normalitatea? S-o fi definind oare in functie de cat de multi sunt intr-un fel si cati in alt fel? Banuiesc ca asa gandeste lumea.

Comenteaza acum cat nu's atent