Perversitati. Facutul cu mana…

imagesExista la femei o forma subtila de perversiune, una dictata de subconstient. Facutul cu mana. Ati observat? Dupa intalnirea cu o femeie, imediat dupa pupatul de “la revedere”  femeia iti face si cu mana, un fel de pa pa fraiere, mana e tot ce primesti deocamdata. Mana ta adica. Replica barbatului e apatica asa, face si el la randul lui dar mai lesinat, ceva gen “iar mana mea”… M’am saturat dreaq de ea. De remarcat totusi faptul ca femeia nu face imediat. Dupa ce se indeparteaza un pic, se uita inapoi, parca sa fie sigura ca nu mai lasa aluia loc sa insiste. Abia atunci ranjeste sadic si si’o falfaie, mana adica. Cand se intampla asta barbatul e deja cu ea in aer. Zambind trist parca’l si aud cum isi spune ca intr’un final asta e, se descurca cu a lui…

Advertisements

10 Comments to “Perversitati. Facutul cu mana…”

  1. “In the Future, Women will rule the World and Won’t feel Shitty About It”.
    Eu zic ca femeile deja conduc lumea.

  2. Si barbatii plang cateodata. 😀

  3. Poate ca ea, saraca, s-a uitat inapoi in speranta ca o va opri respectivul. Si cum el nu a facut-o, ce optiune avea ea decat sa-i faca cu mana.. ? Deh, daca baiatul e timid, primeste ce merita.

  4. E vina lui. De ce nu a insistat? Femeilor le plac barbatii insistenti, sa nu zic in majoritatea, dar in cele mai multe cazuri, isi doresc ca barbatii sa le adreseze aceeasi intrebare si a doua oara. Ea nu poate accepta din prima, fie pt ca e si ea timida, fie pt ca nu se cuvine, sau ii e frica ca el isi va pierde interesul. Asa ca, dragi barbati, cu mici exceptii ( atunci cand ea e serioasa, nu zambeste si va refuza ferm), va rugam, INSISTATI!

  5. e, ai dat tu peste fete copilaroase.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: