Femeia si listuta ei de pretentii.

images (1)Au femeile astea cate o listuta de pretentii pregatita pentru orice. Bantuind pe interneti am gasit’o si pe aia cu ce n’ar vrea duduita sa faca un barbat la prima intalnire… Pai, mie ca barbat mi se pare normal sa nu ma apuc dupa prima gura de cafea s’o rog din ce in ce mai frumos sa se cupleze cu mine, la fel de decent mi se pare sa nu ma imbat ca porcu’ sau sa ma pretez la glume libidinoase ori mai rau, sa’i zic din prima cum c’as tavali’o. E urat, nu se face asa ceva, nu se face mai ales in conditiile in care cucoana vrea sa fie respectata, ca d’aia e cucoana nu? In alta ordine de idei, daca accepti sa iesi cu unu la un suc sunt aproape sigur ca nu e unu care te’a agatat acum un minut pe strada, probabilitatea sa se intample asta nu e imposibila, e doar putin probabila. Deci, cumva, de undeva il stii nu? Stii cam ce are in cap, ce’i poate pielea. O data ce’ai acceptat o intalnire intr’un cadru mai intim sa zicem, ti’ai cam facut si tu mai doamna niste calcule nu? Atunci la ce bun listuta? A, da, sunt domnitele pe langa care roiesc masculii, alea betoance, alea super sexy la care ar bali vizibil si marele Budha… Pe bune, ce cacat asteptati? Sa vina Eminescu din groapa si sa va recite poezii sub clar de luna? Nu e chiar evident ce vrea barbatul de la voi? Bine, astea in proportie majoritara au alt sistem de valori, nici chiar ele nu cred ca se gandesc ca le curteaza unu pentru bullshit’u ala cu frumusete interioara si alte vome de care tin cont romanticii.

Eu ma intreb altceva, daca’ti fi voi niste belituri din alea urate pe care nici maidanezu pe strada nu le musca de frica, ati mai avea voi listute din astea? Bai doamnele, daca ar fi nevoie sa ma imprietenesc cu palinca pana incepe sa ma excite si poza cu Viorel Lis naked ca sa am curaj sa ma uit la voi, v’ar mai deranja ca beau o bere la prima intalnire? Ati mai avea atatea pretentii?

Advertisements

14 Comments to “Femeia si listuta ei de pretentii.”

 1. Dragi doamne care va dati intalnire cu domnul cu pricina.
  Nu stiti si voi ca lista cu pretentii nu se aduce la prima intalnire? Lasati omul sa-si bea nenorocita aia de bere! S-ar putea ca dupa acea bere sa va vada mai frumoase si chiar inteligente. In cazul in care observati asemenea efecte ale berii, nu va limitati doar la una! Dupa a doua sau chiar a treia, sigur il veti putea lua cu voi acasa. Berea… ( pauza lunga si ganditoare) … placerea barbatului, SANSA femeilor!

 2. Deci, bine zis!!!

 3. O dimineata frumoasa incepe cu o bere pe masa!

 4. In cazul asta, prima bere merge la gagica. :)))

 5. Pe de alta parte, daca ma gandesc mai bine, nu stiu daca e suficienta berea. Poate ca tre’ sa fii presedinte si pe gagica s-o cheme
  Monika… ? S-ar putea sa creasca probabilitatea cu masa. Ce zici..?

 6. D-apai… intr-o asemenea conjunctura, zic ca nu-i o problema, te poate chema si Bill pt cateva minute, nu? :))))

 7. Cu Dick sperii fetili, cu Vasile ai mai multe sanse. 😀

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: