Parada Gay…

imagesPe drum doi gay treceau, treceau si se tineau de mana

Pe nimeni ei nu deranjau, dar s’au impiedicat de’o… Turma?

Lumea nu’si poate continua evolutia atata vreme cat trebuie sa evolueze strict asa cum ne place noua, alora asa zisi “normali”. Normali din punctul cui de vedere? Bine, nu sunt obiectiv pentru simplu fapt ca’i admir, ma rog, le admir curajul de’a recunoaste public o orientare care cel mai probabil v’a ramane vesnic condamnata… Totusi, cine’o condamna? Cineva spunea cam asa: “Astora le’as taia gatul in fata parintilor lor”, altul striga tare: “Du’te ba si suge’o pula, poponari nenorociti ce sunteti”… N’as vrea sa fac eu educatie cu cei doi, mi’e extrem de clar ca n’as avea nicio sansa. Astia si multi asemeni lor condamna insa, un gay. Obiectivism? Pula obiectivism. Ar rastigni un gay pentru simplu motiv ca’si ia limba in gura cu alt barbat dar si’ar da viata pentru un futai cu 2-3 lesbiene la fel de declarate. Unde e obiectivimul aici? Sa’l condamn pe unu ca’si rupe curu? Pentru ca lui asta’i place? Sa aplaud pe un altu care ar taia gatul unui om in fata parintilor acestuia? Cate alternative imi raman? Bine, o comparatie idioata ar fi sa zic acum ca’s urat, daca  maine vrea sa’mi taie unu gatu pentru ca nu’s frumos? Sau insurat? Poate vrea careva sa ma castreze pentru ca nu am copil, sau pentru ca’mi plac femeile. De sa fie condamnat unu care’si recunoaste si accepta optiunea sexuala? Altfel, de ce sa fie condamnat de unul care e la fel de posibil sa’si reprime homosexualitatea dar care nu are nicio problema in a’si proiecta pornirile sadice. Daca i’ai taia unuia gatu in fata parintilor pentru ca’i gay, ce te opreste s’o faci pe bune taindu’i gatul prietenei cand o vezi vorbind cu un alt barbat? Doar e curva nu? Sau unuia ca nu se da din fata ta cand treci pe strada, sau unei babe pentru ca’i prea mustacioasa… Babele au mustati, asa’s babele. Pula mea, si eu am. De ce sa nu’mi tai gatu pentru asta? Nu? Comunitatea gay e faina, incercati sa’i intelegeti inainte de’ai condamna.

Advertisements

10 Comments to “Parada Gay…”

  1. Foarte frumos.As vrea sa-l preiau 🙂

  2. mars in mortii tai de iubitori de poponauti. morti vostri de lesinati

  3. multi prosti pe lumea asta :))))

  4. In orasul de provincie in care traiesc avem un singur gay declarat care traieste in concubinaj cu un barbat. Nu s-a luat niciodata nimeni de el. Omul si-a trait viata linistit si a profesat fara sa fie vreodata stanjenit in niciun fel. Si e profesor, ar fi putut fi luat in vizor, pt asta…
    Insa in momentul in care un gay mentioneaza la 2 cuvinte ca e gay…deja ma calca pe nervi, sincer. Sa-si vada de viata si alegerile lor, intrucat orice ostentatie este deranjanta pt altii.
    Am mentionat ca sunt heterosexuala? Ce-ar fi sa spun asta la fiecare 3 cuvinte, cum fac unii gay?

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: