Suge…Burta. Te trag in poza

thNu inteleg de ce’ai poza’o pe una care doar la poza isi suge burta atat de tare de’mi vine sa cred ca si poza in sine se mira cum dracu de nu se caca pe ea. Genul ala stupid care mananca 24 de cremvusti la masa dar pe care’l apuca brusc grija siluetei cand i se face o poza… Suge cucoana burta si isi umfla pieptul de zici ca’n asta sta tot farmecul fotofrafiei. Un alt aspect pe care nu’l inteleg e de ce foarte multe scot limba… Pai pana mea, ti’e cald cu ea in gura? E musai sa vad c’o ai? O fi ceva erotic in asta? Mai sunt cele care pozeaza cam dintr’o parte asa, cu mana in sold si curu maxim bombat inapoi. Penibil, se mai si uita smechereste intr’un ochi asa… Penibil. Bine, sunt cele pe care aparatul le iubeste, parca le mangaie cand le face o fotografie, genul ala fotogenic care nu are nevoie sa fie frumoasa. Care doar e, da’s rare dracu… La barbati e mai simplu, bagam stupid mana in buzunar in speranta ca ni se vede cucu mai mare si daca e cazu o sugem si noi, ce dracu sa facem… Mai e genul care pozeaza nud. Adica un fel de nud, isi acopera ce e mai important si adoptand o mina din aia timida pozeaza, la misto asa. Pai daca nu arati si tu un uger ceva, la ce dracu stai goala pana te bazaie musca la cur?

Ps. Mai e genul ala care se supara daca’i faci poza. Ca sa nu te superi insa, te roaga sa’i faci 15.000 de bucati sa poata alege una. Fireste, dupa ce’o expune se plange c’a iesit nasol din alte 15 mii de motive…

 

Advertisements

17 Comments to “Suge…Burta. Te trag in poza”

  1. Concluzia? Toata lumea o suge, dar nu toata lumea recunoaste! :))))

  2. Si daca-ti place de la inceput e nasol? :))

  3. nu te tine totusi mult :)))

  4. era si bancul in care nevasta e intrebata de ce-si lasa sotul sa flirteze cu o blonda frumoasa, iar nevasta desteapta raspunde ca vrea sa vada cat isi mai poate suge burta.
    e banc bineinteles, doar in bancuri nevestele sunt destepte 😛

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: