5 Chestii pe care (nu) vreau sa le vad la barbatii din Romania

Nu, n’am luat’o razna. Am gasit si eu asta scris la o duduie pe blog. Alea ar fi doleantele pe care distinsa doritoare ar dori sa le vada la un barbat… Citeste aici barbate, documenteaza’te. Vezi daca te incadrezi, daca din punctul tau de vedere corespunzi, e foarte important.

Sfat pentru doamna: Nu confunda barbatii cu baietii

Nu e cazu sa ai asteptari foarte mari in conditiile in care tu, femeia care vrea atat de multe nu esti in stare sa oferi decat temporar o pereche de tzatze si’o gaura foarte probabil deosebit de incapatoare

Chiar nu stiu daca e cazul ca o femeie cu pretentii de intelectuala si mai mult de atat, cu pretentii de femeie EVOULATA sa’si doreasca ce’si doreste o matusica din  aia care’a murit fata batrana inconjurata d’un morman de catei si pisici.

Parerea mea…

2 Comments to “5 Chestii pe care (nu) vreau sa le vad la barbatii din Romania”

  1. Observ cateva mistouri si pe alte bloguri dar si enorm de multa atentie data unor idei de pitipoanca cu blog. La prima chestie poate ar avea dreptate, sunt multe persoane care nu sunt atente la greutatea lor si inca de tinere au burta, sunt supraponderale, etc. Dar la celelalte…zau asa? Ea ce ofera? O mutra insipida cu ochelari? Get real, astfel de lucruri nu se cer ca la usa cortului, in gura mare. Daca le gasesti, zici merci. Dar nu vad in randurile ei nimic legat de afectiune si alte prostii care ar sta la baza unei relatii sanatoase.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: