O relatie, sa zicem “Relatia vanzator-client”

Omul nu are nevoie de zambete false, de automatisme idioate si de alte cacaturi care sa’l faca sa se simta folosit, convins sa cumpere ceva de care nu are neaparat nevoie. Omul are nevoie de un alt OM, nu de un robot care sa’si elimine orice urma de umanitate din el de dragul unor reguli stupide. Daca un om reuseste sa te faca sa intelegi ca ceva iti este util, nu mai e nevoie sa fie excroc cu tine, realizeaza ca interesul e comun si ce e mai important, celalalt apreciaza sinceritatea ta.

Poate nu e cea mai comoda regula, e insa probabil cea mai simpla, de succes si corecta cred regula a comertului. Calcului e simplu, eu ca client nu ma duc sa’mi vanda o gonflabila gen Barbie o guma de mestecat, merg sa mi’o vanda una care’mi si arata cum pot plescai de placere cand molfai la ea.

Parerea mea.

Advertisements

2 Comments to “O relatie, sa zicem “Relatia vanzator-client””

  1. Ba nu…:)) multi vor sa fie mintiti frumos ca mai apoi sa se laude cu ce inutilitati au cumparat in alte parti folosind acelasi sablon servit de domnul vanzator doar in ideea de a deveni mai interesanti in cercurile lor la fel de inutile …mda…se numeste prostie ce-i drept…dar exista printre noi :))…si fara ea” viata ar fi fost pustiu ” 😀

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: