O chestiuta mititica

Chestiuta care de fapt nu’i chiar atat de mica. Imaginati’va asta… Adica nu, nu va imaginati nimic ca’i greu, nu vreau sa fiu eu primul care sa va puna sa faceti ceva in dimineata asta. Chestiutele mici sunt numite de unii “detalii”. Astfel de detalii care de multe ori sunt minore pot face diferenta. Singura parte proasta e ca’s reduse la banalitati de fiinte care in primul rand de ele ar trebui sa tina cont. Si mai prost e ca alegem sa cautam in anumite circumstante “chestioaiele”, detaliile majore, semnificative. Ceva ce credem noi ca poate face diferenta dintre o actiune relevanta care sa iasa asa cum vrem noi si una esuata. Eh, chestiutele sunt cele care la nivel subtil iti usureaza efortul. Ca sa exemplific oleaca, imaginati’va un beton facut strict din ciment si bolovani mari si unu facut din ciment, nisip si pietris… Care’o fi mai solid? Eu n’as alege sa fac lucruri marete, mi’ar placea insa sa fiu chestiuta aia mica dintr’un plan major, cea care bantuindu’ti gandurile si lasandu’te sa alegi te ajuta.

23 Comments to “O chestiuta mititica”

 1. Multi, in ignoranta, lor vad numai varful..probabil ca au niste probleme de domeniul oftalmologiei..deh, megalomania e o treaba treaba…isi doresc ei sa se cocoate acolo sus precum scroafele in copac si traiesc cu impresia ca altii sunt obligati sa vada chestiunile marunte..un fel de sclavi, asa pe plantatii, astfel incat drumul lor sa fie lin si sigur pt lucurile mari pentru care probabil mamele lor i-au mintit de mici ca au fost facuti..restul e can can 🙂

 2. Pai si ce alegi, nisipul din chiloti sau pietrisul din pantofi? :))
  Iar glumesc!

 3. Aproape orice, si ca sa nu fiu nepoliticoasa am sa zic “aproape”, succes major din viata unui barbat s-a realizat cu acele chestiuni marunte facute de femeia din viata acelui barbat.

 4. Nu mai fi ironic. Nu e vorba de stimuli, ci de fapte concrete, chestiuni marunte, asa cum le numiti voi.

 5. Asa este. Poate esti tu mai norocos. Daca nu a fost o ironie, inseamna ca nu esti atat de misogin precum te dai. 🙂

  • sunt un misogin atipic, nu contest importanta femeii in viata barbatului ca si stimul. contest importanta femeii in general, din alte puncte de vedere si nu te obosi sa’mi spui ca ma contrazic

 6. “Contest importanta femeii in general”.
  Mai gandeste-te. Oare femeia care ti-a dat viata e una neimportanta? Sunt sigura ca e importanta pt tine, insa o fi si pt altii? Care e rolul ei, inafara de a te fi adus pe tine pe lume?
  Oare chiar nu meritam atentia voastra? Doar pt ca va considerati voi superiori in toate privintele…?

 7. mai intai sa ne cunoastem

 8. Nu era mai bine daca te refuzam din prima?

 9. Nu stiu. Tie ti-ar fi placut sa pot?

 10. Subscriu la ce spui. Toata luma vrea the big picture si uita de pixeli. 🙂

 11. bine ca am lamurit

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: