Diferente (majore)

Dumnezeu a spus: Sa se faca lumina… S’apoi se facu si lumina. Zeci, sute sau nici nu stiu, cateva catraliarde de urmasi ai Evei s’or imprastiat orbecaind ca o musca fara cap prin “ceva’ul” cu care pana in acel moment nu erau obisnuiti. Sau ma rog, era ceva nou pentru ei, acum se puteau vedea… Mno, acestea fiind spuse omu si’a inceput lungul drum spre aia…Intelepciune daca nu ma insel… Nu, evolutie, asa, omul a inceput sa evolueze. A inceput deci omu sa evolueze si cu el o data a inceput sa gandeasca si femeia ( ha ha ). Femeia si’a descoperit sanii, barbatii erectia si dorinta asta ciudata de a’si infinge … Ma rog, de’a se sui in copac sa dea duduii o fructa ceva, sa se evidentieze si el in v’un fel sau altul, in fine. Ca si acum, si atunci singurele vesnic moarte de foame au ramas printesele, pretioasele, cele mult prea fudule, cele intr’atat de vrednice de atentia tuturor barbatilor incat culmea, stateau si nemancate si nefutute pana cand pana cand notiunea de compromis capata in ochii lor noi caracteristici. Fudulia ( adica fudulia ma taranilor, nu coaiele de porc la care va ganditi) se topea usor, vesnic aflate in stadiul de aspiranta la coroana de regina, printesele noastre incepeau usor dar sigur sa’si mai dezveleasca o coapsa, sa rada la o gluma pe care sa moara maica’sa daca o intelegea si tot asa, d’astea… Detalii, sa trecem la lucruri mai serioase.

Vorbeam ieri (cred) despre niste diferente. Diferenta dintre “draga mea, esti sufletul meu si(muie) te iubesc pana la moarte”  si “bhai bunaciune, te’as fute da n’am timp de poezii“. In urma discutiilor pe minunatul site de socializare numit Bordel… Ma scuzati, Facebook, am descoperit urmatorul aspect: Femeia e femeie, indiferent de cata materie cenusie are in cap, ramane aceeasi entitate sensibila si cu o disponibilitate enorma in a’si crea diferite forme de d’astea, cum le zice? Asa, diferite forme ale unor realitati paralele, desucheate si pretabile unui dejt adanc infipt in cur. Asta daca ar fi sa generalizez, altfel zic, sa studiem problema.

Pretioasele. Specie de femei usor labile, deosebit de complexate si cu o apetenta uriasa in a genera regii conform carora regii, faraonii, capeteniile de trib sau alte entitati alpha ar vrea sa se bage in seama cu ele. Fireste, intentia acestora mai mult decat evidenta de’a le fute trece claaaar pragul evidentului deci, automat printesele noastre vor refuza categoric orice tentativa. Mmmhmm…. Ele nu se vor lasa seduse decat de vreo forma de inteligenta superioara care fireste, nu este accesibila femeii de rand…

Superb de pretioasele. Astea sunt etaloane pentru prima categorie. Cele la care li se permit si’un derapaj, adica mai scapa si prin nadragii v’unui excroc sentimental care le mananca si banii si le rupe si curu prin boscheti la care ele, doamnele de ele adica nici la televizor nu s’ar uita.

Exemplarul feminin perfect. Este acea categorie spre care primele doua tind, perfectiunea din punctul lor de vedere. Genul de femeie pe care daca n’ai vrea s’o futi esti gay bai gayule, da? Si nu nega, stiu c’ai vrea. Mincinosule, ordinarule, curvarule….

Advertisements

6 Comments to “Diferente (majore)”

 1. Adevar graiesti: suntem diferiti!
  Cu siguranta, si pt tine este pusa de o parte o pretioasa sau o “superb de pretioasa”, sau chiar una perfecta. Unui imperfect ca tine ii trebuie una perfecta. Depinde in ce categorie te incluzi tu.

 2. Nu judeca omul dupa aparente, ia-l asa cum e. 🙂
  Esti un imperfect, eu asa cred.
  Cat despre curaj, nu multi barbati au curajul sa recunoasca ca femeile sunt cele mai minunate fiinte si ca toate comentariile negative la adresa lor, toate generate de barbati, provin, de fapt, din neputinta barbatilor de a le intelege.
  E greu sa fii femeie, crede-ma.

 3. Cauti perfecte sau accepti si imperfecte?

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: