Amintiri din viitor

Momentul ala in care constientizarea propriei inexistente incepe sa te sacaie. Dai cu buretele peste ce spun altii c’ai facut rau, accepti sau mai bine zis iti accepti relele facute si tot asa. Nimic nu se schimba, tu nu te schimbi, nimeni oricat ar incerca nu te poate schimba, tot ce se schimba e formularea intrebarii pe care incepi sa ti’o pui obsesiv, unde am gresit? Incepi sa rezumi totul la gasit scuze, te pretezi doar la gasit circumstante pentru prostiile pe care ajutat sau nu le’ai facut pentru ca intr’un final sa nu concluzionezi decat faptul ca le’ai facut si gata, pur si simplu. Privesti in urma si realizezi cat de usor ai renuntat la ce’ti putea face cu adevarat bine, cat de usor ai renuntat… Cred ca scrierea asta trebuia sa se numeasca ” Amintiri dintr’un viitor pe care ti l’ai refuzat”. Pana la urma doar asta stim sa alegem, ne complicam existenta pana nu nu mai ramane din ea decat banale clisee, franturi de amintiri ca niste poze pe care la final le privesti si cu care nu mai stii ce sa faci.

Advertisements

14 Comments to “Amintiri din viitor”

  1. .
    Prea bine zis 😉

  2. m ai emotionat pana la lacrimi :))

  3. Pe de alta parte, renuntand la ceva, intotdeauna face loc pentru ceva mai bun.

  4. “…franturi de amintiri ca niste poze pe care la final le privesti si cu care nu mai stii ce sa faci.” – asta e singurul lucru care mi-a atras atentia. Poate pentru ca ma regasesc prea tare in “momentul” asta, descris de tine. Si desi, adeseori viata ne ofera totul, absolut totul, habar n-avem decat atunci cand reusim sa ne descotorosim de acel “tot”. Nici macar nu stiu daca mai e dureros…dar sigur e frustrant. O data pentru ca nu mai putem da timpul inapoi si a doua oara, pentru ca si daca s-ar putea, sigur n-am face asta. Suntem prea lasi, nu?

  5. Le repetam si-asa! Si mai fara urma de constiinta decat in orice alt moment.

  6. ma jur cu mana pe cravata :))…citeam mai sus cum ca, poti gasi ceva mai bun, mai e varianta in care poti sari din lac in put :)))…acum depinde de diametrul putului =)))

  7. “Anamaria este soarele meu si as vrea sa stie lumea ca noi doi suntem suflete pereche, si in viata asta, si in urmatoarul milion de vieti. Cer scuze in numele fostei mele sotii tuturor oamenilor care au urmarit mizeria facuta de aceasta la TV, cer scuze in numele ei baiatului nostru, Luca, el nu merita un asemenea tratament. Va cer eu scuze in numele unei femei de 50 de ani care nu a avut respect fata de ea ca om si ca femeie niciodata… Si ii reamintesc ca celebritatea sau statutul de vedeta la care a aspirat toata viata se muncesc din greu si se construiesc pe baze solide numite educatie, scolarizare. Faptul ca si a dorit sa fie vedeta si nu a reusit in 50 de ani a facut-o sa se puna in situatii jenante in fata poporului, mandrindu-se cu asta. Afirmatiile josnice pe care le face aceasta individa sunt nedemne pentru o femeie, iar eu si familia mea avem lucruri mult mai importante de facut in viata. Odata cu acest raspuns consider ca acest subiect este inchis definitiv si irevocabil”, a spus Reghecampf pentru CANCAN.ro.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: