In vuvuzele se sufla, tare.

Ma tot gandeam la vedetutele astea autohtone. Si’or da totusi seama ca’s penibile? Bine, esti invitat intr’o emisiune, e mai mult decat vizibil ca hienele alea isi bat joc, ca multi sunt luati la misto sau sunt pur si simplu terfeliti p’acolo si totusi se duc. Zici ca’s oi bagate la muls in strunga sau unde s’or mulge ele. Atat de mare sa fie dorinta de popularitate incat sa nu mai ai niciun instinct de aparare activ? Ma uitam la grasa aia de tine acum prima pagina a ziarelor, ma, e clar ca nu prea o ajuta bibilica, e chiar foarte evident. Realizatorii aia de emisiuni ce scuza au totusi? Maruta o cocolosea, hai sa te ajutam, hai sa facem, hai sa dregem, o sa slabesti, cutare… Apoi invita in emisiune 3 bulangii si da cu aia de toti peretii, o inseala, o filmeaza pe ascuns… Pai asa? Bine, exista posibilitatea ca totul sa fi fost premeditat, trucat. Pai, in momentul asta penibilul ala cu fata de pudel libidinos devine chiar mai josnic decat rapanosu ala de Badea cu iubita lui Ciutacu cu tot la un loc.

Totusi, unii isi merita soarta. Daca hipopotamu ala cu apucaturi de diva prefera sa suga pula pe bani in loc sa munceasca undeva, isi merita clar soarta. Macar sa le gaseasca clienti si prostituatilor aia care prezinta emisiuni.

Advertisements

2 Comments to “In vuvuzele se sufla, tare.”

  1. Mi-e antipatica mutra lui si nu ma uit deloc la emisiune, iar despre fiica Andei Caligugareanu am mai citit o opinie defavorabila pe alt blog. Banuiesc ca la ea te referi, dupa apelativele blande lenesa, grasa, etc 🙂

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: