Ne’o fi ramas pielea mica?

In ea clar se pare ca nu mai incapem. Autosuficienta pare sa ne guverneze tot mai mult o existenta catalogata de multi ca fiind de cacat, sau de cacat ori fi unii oameni… Nici nu stiu ce sa spun, ceva clar e. Sa va povestesc insa ce’a generat aceasta scriere.

Venind ca orice sclav care’si respecta blazonul la munca (Duminica dimineata adica), cu scartait de roti si’o frana ostentativ pusa, in dreptul meu opreste un jeep. Nimic nou pana aici, mai opresc masini pe langa mine, ma mai salut cu baieti… Nimic iesit din comun, ma uit la al de conducea… Mai bine n’o faceam. Din dreptul soferului, un om(cred) ranjeste la mine si cu un aer de superioritate ma intreaba : Spune drept, n’ai vrea sa fii tu acum in masina asta??? Ma, cum sa va zic eu voua, cine ma cunoaste stie bine ca nu prea raman fara replica, de obicei nu’ti termini ideea si’ai primit’o. Totusi, scos din soc de rasul zbanghiei cu care era n’am reusit sa’i spun decat ca n’as vrea, nu cu asemenea femeie langa mine… Ce’a urmat? Potop de injuraturi, morti, raniti… Nu mai reusea bietul oligofren sa spuna cate’ar fi vrut. Dupa toate astea, tot eu eram jegosul care n’are curaj sa infrunte un barbat, care se ia de femei… Regrete? Da, nici el n’a avut curaj sa se dea jos din masina totusi. Tare mult mi’ar fi placut…

Advertisements

4 Comments to “Ne’o fi ramas pielea mica?”

  1. Academic raspuns pentru un grobian šŸ™‚ .Asa se explica zicala:iepurii dorm cu ochii deschisi! (piele mica,se intinde si hop:lupa maree .. )
    Ps:levierul il tii in usa din stinga ?

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: