Cristi Minculescu

Hai sa stabilim totusi un aspect. Motivul pentru care se retrage Cristi Minculescu din trupa Iris ar trebui respectat. Respectat, nu comentat de niste “fani”  care din respect pentru 30 de ani de cariera ar fi trebuit sa cumpere albumele Iris, nu sa le pirateze cu nesimtire. Tot vad, tot citesc pareri si pareri, unu mai inginer decat altul, mai priceput. Toti isi dau cu parerea, explica motivul pentru care acesta paraseste o trupa cu care s’a identificat peste 3 decenii. Poate pur si simplu omul Cristi Minculescu a obosit, a trecut prin probleme de sanatate grave apoi a urcat pe scena. Credeti ca a facut asta ca sa aveti voi ce comenta acum? Cand a cantat cu nume uriase toti lasati urme pe scaun ca melcul de placere, cum a cantat cu Puya ati devenit toti (printre care si eu, recunosc) critici muzicali, atunci nu tot Minculescu era? Hehe… Ce’ar fi sa’i respectam decizia sa’i multumim pentru 30 de ani de bucurie si sa speram doar ca revine asupra hotararii? N’ar fi frumos?

Advertisements

6 Comments to “Cristi Minculescu”

  1. Un artist ca el are tot dreptul sa se retraga sau sa-si faca o cariera. solo :).Chiar daca ar fi vorba despre bani este tot treaba lui …sint de acord .Sper totusi ca

  2. ma tot gandesc din clipa in care am auzit k se retrage…un singur gand mi a venit in minte,dak boala lui a recidivat si asta e motivul retragerii?

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: