Un Zombie si cateva feluri de curve

S’a demonstrat stiintific, pentru pesimisti viata asta grea i’o curva. Tot stiintific s’a demonstrat ca si politica’i la fel, adica tot o curva ca sa zic asa… Mai avem noroc si de’o nevasta curva si ne’am scos, suntem neam de combinatori, de pesti. Citind prin vecini am realizat ca mai exista o categorie de curve, curvele frustrate, alea care au doar clienti nespalati si putini, nu mai zic de calitatea lor intelectuala, in fine. Tovarasul presedinte al Romaniei, interimarul numarul unu al tarii a concluzionat : Romanii care n’au venit sa ne cante in struna sunt unguri sau morti… Felicitari, tocmai ati pupat in cur cateva milioane de romani  ai dracu de vii si de constienti de imposibilitatea domniei voastre de’a accepta sodomizarea si incapacitatea bravului colectiv de parveniti cu care iata, draga domnule, v’ati asociat. Trecem totusi peste asta, a devenit deja extrem de evidenta ratarea. Apropo, treaba aia cu demisia mai e valabila? Acum mai sunteti vertical? In timp ce corectul Crin ne facea morti, banditul de Basescu multumea inclusiv internautilor… Sesizati diferenta domnule Crin?

Acum, sa revenim la ale noastre. In timp ce romanasii nostri mai luau cate’o medalie altii isi aminteau din nou ca suntem tigani. Aici ajungem la ce’am concluzionat la inceputul scrierii, respectiv curva frustrata. Acum, ca Franta e compusa in general din limitati, din curve grase si betivi e chiar evident. Ca tiganii nostri de obicei se spala mai des decat francezul de rand e mai mult decat evident si asta. Ca si ei au banditii, hotii si tiganii lor e la fel de bine stiut. Sa’ti aduci aminte de’o natie pe care’o urasti doar pentru c’o vezi exceland undeva unde prin definitie niste eunuci n’au acces mi se pare cel putin jenant. Mai ales pentru o natie care se vrea educata. Sa va iau musketarii in … De popor de complexati sifilitici

Ps. Indiferent de alegerile lui, Patapievici ramane un mare intelectual al tarii. Nu uitati asta

Advertisements

6 Comments to “Un Zombie si cateva feluri de curve”

  1. Asa cum baselu’ concluzioneaza idiot ca cei care n’au fost la vot il sustin pe el, probabil asa si ala tot la fel de idiot sustine ca toti sunt morti sau unguri, desi nu stiu de ce am impresia ca ai inflorit’o nitel, nu a zis ca TOTI sunt morti si unguri. Treaba cu ungurii s-a vazut in prezenta la vot oricum…Cat despre demisie, inca nu e cazul…si cand o fi cazul si nu o sa si’o dea, probabil ca o sa se duca demisia dupa aia a lu’ base…pe care o promisese si brusc a uitat de ea.

    • cine a vazut transmisiile live au auzit asa, citez: Probabil ungurii si cei deja decedati n’au fost la vot

      • Nu’mi plac frazele scoase din context. In ce ai scris acolo nu e decat ironie legata de listele cu votanti in care s’au regasit si persoane decedate (asa cum se intampla la orice votangeala d’asta) plus ungurii care dupa cum s’a vazut, nu au fost la vot.

      • nici mie nu’mi place sexul prost facut. nu ma vezi insa facand statistici :))

  2. cred ca mai mult vorbesti despre sex decat sa’l faci…toata ziua esti cu el in gura

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: