CRBL (incepuse sa’mi placa)

Ca sunt multi “artisti”  care se evidentiaza doar prin stupidul, penibilul si prin cretinismul patentat se stie, nu mai zic pentru ca deja nu mai e nimic nou, nici nu’i mai bag in seama. Mie’mi plac aia care sparg barierele, cei care fac din stupid arta, un fel de coloana a infinitului, adica n’au efectiv limita ca sa zic asa. CRBL, schimba’ti numele, fa sa te cheme Cerebelut,Cerebelisor, Cuculet Prostut sau alte forme de diminutive din astea care acum ti s’ar potrivi, nu stiu, vezi tu. Oricum, felicitari. Esti prost ma baiatule, sa’ti bati joc de coloana infinitului doar pentru ca tu n’ai pula’n pantaloni si simti nevoia sa’ti maschezi frustrarea… Grav de prost, nici daca erai facut din scuturaturi sau ultima strangere din cur nu ieseai atat de cretin. Vacarule

Advertisements

9 Comments to “CRBL (incepuse sa’mi placa)”

  1. Mi se pare doar amuzant spre indiferent,nu inteleg ce atata teorie. Am vazut altele si mai grave.

  2. Vad foarte bine. Ma ajuta putin ochelarii, dar vad. Oare cati fac glume pe seama sculei din dotare? A facut o gluma cu coloana infinitului pe fundal, mare lucru. Coloana e tot acolo, intreaga, nu s-a atins de ea.

  3. bravo tie. acu ia gandeste’te cati dintre cei apropiati tie sau probabil chiar tu,ati facut glume pe seama unui monument sau ceva de genul.de la noi sau nu.astept sa scrii si despre aia.

  4. e, in locul tau,n’as fi asa sigur

  5. slava domnului 😉

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: