Faaa, esti frumoasa, da esti proasta…

O fi Stefan Banica junior? O fi Florin Piersic junior? Oare mai conteaza? Legenda spune ca moldovenii sunt foarte destepti, unii dintre ei geniali cred. Istoria e plina de exemple care’ar aduce onoare oricarei natii pe lumea asta, sunt absolut convins de asta. Ma, da si cand e cate unu prost, pai e prost, nu se’ncurca. Cred ca legea compensatiei functioneaza maxim in cazurile astea, la o mie de isteti da cate un exemplar atat de batut in cap de si Perversul dupa Tg. Ocna poate fi numi deja intelectual. In fine, multumiri Andreea Marin si Adriana Nicolae pentru spectacolul grotesc oferit aseara… De fapt, multumesc doar Andreea Marin. Dupa ani de frustrari, de trait in umbra Raduleasca’i aseara ai dovedit din ce esti facuta. “Multumesc, asta spune totul despre eleganta in atitudine”. Ma, sa stii ca ai dreptate, chiar spune totul. Aseara ai dovedit o atitudine atat de eleganta de nici berea n’a mai intrat in mine. Jenant crede’ma, a fost absolut penibil derapajul tau insa deh, pare ca esti obisnuita cu asta, nu? Juniorule…

Ps. Daca eram in locul tipei, te umileam pe scena atat de puternic de nu mai scoteai capu in lume 10 ani.

Advertisements

4 Comments to “Faaa, esti frumoasa, da esti proasta…”

  1. Halalalala…ce-mi mai place-n mahala…:))
    Nu stiu daca e ceva mai jenant decat sa te caci in emisiunea cuiva sau in general in treaba cuiva, aducand frustrarile sau problemele personale.
    Cum erau si fraierii aia pe la Masterchef…care mai de care avea cate o ruda bolnava sau copil in spital cand i se lua interviu…d-aia nu le mai iesea buna ciorba.
    Daca voia sa dea dovada de eleganta spunea “Multumesc!” pe scena si ii umfla ochii in culise…dar a preferat sa se faca de kkt ca o nevasta disperata si sa dea mai mult material tabloidelor….bine ca nu le citesc :))

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: