O intrebare stupida

Domnule Serban Huidu, mama dumneavoastra cat valoreaza? In bani adica. A mea cam 800 de mii de euro, cam la banii astia am evaluat’o… Grav, cand incerci sa suplinesti disparitia cuiva “drag” cerand ani in schimb, ma scuzati, din punctul meu de vedere calitatea ta ca om se reduce la zero absolut. Cum ar putea o suma de bani sa’ti aduca copilul sau parintele inapoi? Da, ai gresit? Ai omorat pe cineva si esti vinovat? La puscarie cu tine. De unde ideea ca daca’mi dai bani suferi mai mult? Adica suferi mai mult decat mine? De genul asta de hiene oportuniste mi’e scarba. Ma intreb cum au stabilit suma, pe ce principii? Cum impart banii? Sau poate’i doneaza unor bolnavi ceva…Nu? Ma’ndoiesc totusi.

Advertisements

4 Comments to “O intrebare stupida”

  1. Daca tot nu esti atent:din pacate aceasta atitudine o intilnesc ..prea frecvent.Dar din pacate de multe ori vine in intimpinarea ….clientului :(((

  2. Aceeasi atitudine apare si la decesele naturale. Toti strang bani pt cei ramasi, pt ca in acest fel se mai alina durerea sufleteasca. Dar in cazul aceasta cu Huidu suna a mituire, nu a omenie.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: