Vrei sa arati ca Smiley? Te invata pe Facebook Vocea Romaniei

Nu stiu cum sa zic, nici n’as vrea sa fiu vulgar. Acum ceva vreme in urma m’am crispat cand am auzit o gluma(sper), intrebat ce vrea sa fie cand o sa creasca mare, un copilas a spus ca vrea sa se faca tigan. Nu mai stiu de ce, bani, smecherie sau lanturi de aur, ceva de genul. Azi, pielea dupa cap mi s’a facut coc pur si simplu din nou, un alt cretin/cretina (sau mai multi oligofreni daca lucreaza in echipa) promoveaza o alta idee. Pe scurt, printre doua reprize de atipit, vad printre gene urmatoarea chestie: “LIKE daca iti place cum arata Smiley” si “CLICK daca vrei si tu sa arati ca el 🙂 —> http://bit.ly……”. Cum sa va spun eu voua, mi’a sarit instantaneu somnul. De ce’as vrea sa arat ca Smiley? Oricat de simpatica ar fi Laura Cosoi, e data, e luata, de Smiley adica. De ce’as vrea sa arat ca el? Hai totusi sa trecem peste asta, Smiley imi pare o aparitie destul de discreta, cel putin din punctul meu de vedere nu are apucaturi din astea de cocalar afisate ostentativ. Insa, vreo cateva cuvinte as avea a le spune posesorilor contului Vocea Romaniei, cei dupa Facebook fireste. Zic: Ca echipele care se ocupa cu promovarea pseudo’vedetelor de la noi sunt 100% incapabile s’a vazut, se stie bine asta. Ca tarfele, cocalari, onanistii sau travestitii sau pur si simplu prostituatele care formeaza fauna si flora “soubizului” autohton, nu se pot promova pe merit e la fel de evident, ca se vand ieftin tabloidelor de scandal, ca’si pozeaza si flocii de la cur de dragul aparitiilor Tv si mai adevarat. Ca au niste PR’isti (sau cum dracu s’or numi) de tot cacatu e si asta foarte evident, ca aceste echipe care ar trebui sa promoveze imaginea unei persoane publice sunt mai limitate intelectual (  vezi Vocea Romaniei pe Facebook) decat Liviu Varciu, Adrian Molozu Minune si cacat infect ala de Vlad Draghia devine prin definitie deja limpede ca cristalul. Am zis? A, nu. Vocea Romaniei, prin prostia debitata azi ai frizat penibilul, ceva atat de ingust si de limitat ca si imaginatie n’am prea putut vedea nici la ala care’o promoveaza pe Carmen Serban, aia macar a inventat o poveste cu lesbiene, de parca s’ar fute dracu cu cap patrat aia. In fine, spuneam ca n’as vrea sa fiu vulgar. Sa va fie rusine.

Ps. Pentru “….”, “…..”, “…..” si labagii care s’au dovedit extrem de incantati de idee, va spun doar atat.  Laura Cosoi e luata ma, si Smiley :))

Pps. As vrea sa fiu totusi Superman

Advertisements

4 Comments to “Vrei sa arati ca Smiley? Te invata pe Facebook Vocea Romaniei”

  1. Laura Cosoi și Smiley au remis azi un comunicat de presa prin care anunță că nu mai formeaza un cuplu, dar isi vor continua proiectele imppreună!
    DECI LAURA COSOI NU MAI E LUATĂ MĂ!!!!
    Așa că Smiley nu mai poate fi invidiat decăt pentru cel mult că a avut-o odinioară pe Laura Cosoi!

  2. Da, dar îți dai seama câtor bărbați le-ai purtat noroc?:=))))))))))))))

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: