Dan Capatos stie.

Nenea ala de la “Un show pacatos” a facut o descoperire, descoperire care ar putea revolutiona si rescrie tipologia comportamentala a alcoolicului.Prezent intr’o alta emisiune de’o inalta capacitate educationala, Dan Capatos a explicat motivul pentru care(de exemplu) Daniela Crudu bea cat bea un bou apa, a avut parinti alcoolici. Cu asa o mostenire genetica zic,  e jenant ca sudiosii astia care descopera orice nu s’au gandit si la asta, ma rog, noroc cu Capatos. Tot el a descoperit si motivele pentru care Madalina Pamfile se lasa violata de cate ori iese pe undeva sau Dragusanca altoita de cate un pularau de Dorobanti… Ma chelule, nu fi penibil. Stim amandoi din ce material iti sunt facute asistentele, sa te apuci tu acum sa le gasesti scuze mi se pare cel putin jenant, nu crezi?

Ps. Acum, daca tatii lor, iubitii lor le’au violat, batut sau le’au invatat cu tuica, aplecarea spre curvasareala de unde’au apucat’o bre? Umbla vorba prin targ ca’si rup curu pe cativa arginti. Asta de unde’o veni? Inexplicabil nu?

2 Comments to “Dan Capatos stie.”

  1. Vai, cum vorbesti asa de bietele fatuci?! Ele sunt fete studioase care muncesc cinstit, da?! Proaste nu sunt ele, prosti sunt aia ce le dau arginti…Despre aia care le promoveaza la Tv si le prezinta ca pe niste modele demne de urmat am numai cuvinte de bine..Prin urmare le umplu frigideru’ de carne la toti..Sa auzim de bine..

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: