A fi sau… Fie, a nu fi

Am spus’o de multe ori, daca in spatiul 2.0 cineva o suge, o suge mai mult decat pitipoancele sugatoare si indelung aratatoare de nuri adica, sunt A-Listerii. Fan http://colegii.cc fiind, citesc de cate ori apare cate un articol scris de baieti. Bun, probabil o face multa lume,sau  ma rog, multe lume e satula de basinile celor care pun sute de fotografii de prin tari straine, iti explica de ce exista tasta Esc la calculator sau te invata sa’ti intorci ceasu. In timp, curiozitatea m’a impins sa citesc anumite bloguri, cele catalogate ca fiind etaloane… Dust, mai multa carpaceala si limitare ca la onanistii din capu’ listei de A-Listeri mai putin probabil sa vezi pe undeva. Nu despre asta voiam insa sa vorbesc. Inca de cand trollam pe diverse forumuri sau chaturi aveam un principiu, pisha’te pe dansul cat poti, poti sa te si caci contra vantului in speranta ca un strop i’ajunge vacarului in gura, tata, niciodata insa nu m’am luat de familia cuiva, niciodata nu m’am luat de mortii cuiva. Mie mi’e foarte clar ca daca mi se pune pata pe cineva’l rup, multa lume stie asta si’o poate confirma, niciodata nu m’am apucat insa sa muiesc mame sau morti, ce vina au ei? Concret, unul din A-Listeri, unu pe care mult vreme l’am crezut intai femeie care se dadea barbat, apoi barbat cu apucaturi de femeie si pe rand, copil care se da barbat sau barbat care la nivel de erectie a ramas copil etc etc injura. Nimic nou, injuram toti, mai ales cand nu ne iese ceva. Totusi, ca la usa cortului … Mai greu, nenea blogger Haotik si’a descoperit sexualitatea, placerea lui e sa dea mamelor la muie, mortilor la muie, pana si cosciugelor el le’ar da’o la muie deci, lui asta’i place. Totusi, daca el are si cultura si pregatirea si forma de exprimare pe care o are un cocalar de duzina, ce vina are mama? Cum poate un prapadit din asta analfabet sa mascareasca in halul asta? Sa ameninte cu bataia? Hmm.. Daca nu intelegeti la ce ma refer, ia intrati AICI

Advertisements

18 Comments to “A fi sau… Fie, a nu fi”

 1. Asa cum ziceam si pe twitter. Nu inteleg de ce tot ziceti ca-s A-lister. In plus cand am citit moto-ul tau am ramas profund impresionat. Pare luata din manualul lui Richard Bach. Daca nu are legatura iti recomand sa citesti Iluzii si Pescarusul Jonatan cred ca o sa iti placa foarte mult.

  • Daca esti inca in viata, nu s’a incheiat. Citita cartea maestre, de ceva vreme chiar. Mercic insa. Ti’o recomand

   • Sti ca exista ghidul separat da? Daca vrei ti-l fac cadou pe cel in engleza ca eu ma multumesc cu cel in romana. Ciudat mod de a ne intalni. Dar mi-a facut placere sa vad statusul, mai ales in situatia actuala am fost tentat sa spun, mah asta face misto de mine ca prea se potriveste.

   • ironia fina e apanajul omului inteligent, intelege si tu ce vrei din asta 😀

 2. Ma Lostule, te-ai haterit. Stiam ca tu esti fan troll, cine te-a convertit? :))

 3. De multa vreme chiar 🙂

 4. Nu, insa daca stii cine sunt ma pui sa trec ‘ on topic’ =))

 5. Stiu, cum ziceam. Te stiam Gica Contra nu hater, cine ti-a modificat preferintele?

 6. Imi parea mie cunoscut necuratu asta =))

 7. Pai ontopic ce sa zic, stiu ca nu te luai de familia cuiva niciodata. Nu ma mir ca ai reactionat la cretinu asta

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: