Feisbucari retardati

Cei care pun poze cu animale SADIC maltratate, poze de’o CRUZIME extrema in numele promovarii non-violentei. Sunteti constienti de faptul ca sunteti BOLNAVI??? Ca’n spatele luptei voastre contra violentei promovati de fapt violenta? Ca dati idei sociopatilor, psihopatilor si altor BOLNAVI asa cum SUNTETI VOI va ganditi? V’ati gandit macar o secunda ca sunteti IDIOTI?
RETARDATILOR, toate curvele reduse mental si toti labagii se transpun in pielea unor salvatori de animale promovand cu inconstienta lor imagini care nu fac altceva decat sa dea idei nenorocitilor care au ca unic scop in viata sa distruga.
Tembeli nenorociti ce sunteti, cu ce credeti ca ajutati animalele daca postati poze cu caini cu capu crapat, copii calcati in picioare sau alte imagini cu care o curva ordinara sau un handicapat spera sa iasa din anonimat?
Dementilor

4 Comments to “Feisbucari retardati”

  1. Bre…. sincer: postul asta ar trebui sa il pui cu “dedicatie” pe pagina fiecarui feis…bucar vinovat de treaba asta! Asa macar vor intelege, stii vorba aia: uneori e bine sa ai spui omului ca e prost…. in fata! 😉

  2. Eu le-am dat unfriend, e mai simplu si nici nu ma mai enervez 🙂

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: