Complimente Inghetate

La malul varstei adica, la malul celalalt de fapt, e mai potrivit spus. Intrebare, mai stiu cucoanele serioase sa se bucure de un compliment? Fireste, ma refer strict la un compliment care nu agaseaza, care nu zgaraie retina sau intelectul (unde e cazu). Se spune ca emotional femeia devine mai insensibila la genul asta de manifestare, cu cat inainteaza in varsta devine mai “serioasa”, mai responsabila… Nu’i mai sta gandul la genul asta de “treburi”…

Sau poate nu. Eu stiu ca indiferent de varsta NU EXISTA om complet incoruptibil, femeile fireste, sunt aproape oameni deci? Nu exista nici femeie complet incoruptibila, daca pana la un moment dat nu a cedat este doar pentru ca pana in momentul ala nu a incercat cine trebuie, atata tot. Nu despre asta vorbim insa, ce voiam sa punctez este faptul ca daca se ajunge aici repet, indiferent de varsta tot cu un compliment incepe tot. Doamnelor, uneori o vorba spusa in anumite contexte, la un anumit moment e mai dulce, mai fermecatoare decat orice alt gest.

Mai stiti sa va bucurati?

Jos ACTA

Advertisements

23 Comments to “Complimente Inghetate”

 1. pt femeile astea exista un cuvant care le caracterizeaza, ipocrizia…sau ar mai fi unul, neincrederea in propria persoana. Habar nu am dar eu cand vad astfel de “basini”, ma stric de ras =)))))

 2. la cat de minunata sunt voi fi mereu incantata sa primesc complimente 😀 exclus sa ajung o fasaita cu peri crescuti in alunite si mustati tepoase dar mandra ca dau cu flit pe unde se poate :))))

 3. Cand complimentul vine de la cine nu ne intereseaza ingheata. Suntem ipocriti, asa e. Mai ales femeile

 4. Asa e, avem principii daca cel care ne complimenteaza nu ne placa. Femeia e mai ipocrita decat barbatu din punctu asta de vedere 🙂

 5. mai exista femei care refuza?=))))tocami de asta nu mai refuza niciuna, ca sa nu le mai faceti voi curve 😀

 6. A constipatiei :)))

 7. Nu, tu. In alt articol :)))

 8. ma pot lauda la tine in blog cu un compliment proaspat primit?:))))

 9. Mie imi plac distrusele care incep sa se lade k li a fakut un compliment. Urla in gura mare sa se laude :))

 10. Oauuu! Complimente? S-a mai gandit cineva si la complimente pe criza, pe crivatul, in toata nebunia aceasta generala? Super tare!

 11. si mie imi plac distrusii care nu le au cu gramatica, sunt genul ala cool =)))

 12. Cred ca femeile raman insensibile la complimente pentru ca au impresia ca in spatele lor se ascunde acel “parc-as vrea sa ti-o trag”. Si fie sa nu “para”…chestii (gata, nu mai vorbesc urat), fie ca vor da’ nu prea, fie ca “daca zic ‘da’ / ‘multumesc’, oare ce-o sa zica”, fie ca alte fatarnicii din astea. Acum nu zic nici ca-s toate ipocrite sau toate insensibile sau ca toti barbatii au intentii ascunse, dar e foarte greu sa deosebesti ambele parti ale baricadei. Noi ne ferim ca “vezi doamne, sunt o lady”, voi va ascundeti dupa cuvinte ieftine, de multe ori (scuzat sa-mi fie da’ “ce faci papusa, ce frumoasa esti,domnisoara” si altele sunt de nimic), si atunci nu mai vedem niciunii lucrurile reale si complimentele spuse cu cap, din inima. Filosofez, nu? :)))

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: