Cei care conteaza (bloggerii alpha)

Doar ei, cei mai tari, doar ei .. Doar ei conteaza? Uneori mi’e lehamite, pana la urma cine stabileste etaloanele? Cine hotaraste care e mai bun? Pe ce criterii? Simpatii, interese..Scriam azi pe blogul Chinezului ca avem o tendinta cretina in a  transforma ideea de prietenie, de “tovarasie” intr’o relatie simbiotica.  Pe criteriu asta se alege care’i cel mai cel? Cel care CONTEAZA???

Pe blogosphera.ro, la intrare, chiar sub capu’ ala de aghiuta scrie mare : Despre blogurile care conteaza… Cu puncte de suspensie. Pai? Care bloguri conteaza bre blogosphera punct ro? Inteleg ca din punctul tau de vedere conteaza cele cu trafic mare, cele care chiar daca sunt scrise de imbecili ( fara suparare) au trafic mare? Merita pupati in cur?

Sa’ti zic, in discutia cu un a-lister am aflat urmatoarea  chestie. Uneori doar pentru ca esti foarte vechi in domeniu, nu inseamna ca esti cel mai bun. Nici macar printre cei mai buni, esti doar unu din veterani. Daca asta e sistemul vostru de valori luati’va de mana cu ZeList sau cum se cheama, prefer sa ma raliez ideii de HATER, ca tot urati voi conceptu. Vorba lu’ Corvin, piscotari

Pupincurismul  nu va confera capacitatea de’a infinge pumnu in cur la vrabie, trust me

Jos ACTA

7 Comments to “Cei care conteaza (bloggerii alpha)”

  1. ceva nou ? 🙂 )

  2. bre, inginereste poti atenua propagarea daca introduci o sursa noua si generezi interferente! sursa noua este si blogul tau =))

  3. tot de la ingineri , mai multe surse bine plasate pot face ca unda propagata initial sa nu mai poata fi perceputa! tu esti singur bre?

  4. pune-l in blogroll :))

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: