Lt. Gheorghe Alexandru. Patriot sau Oportunist

Cine este Lt. Gheorghe Alexandru? Initiativa lui este laudabila, insa, cine este totusi el? Romanii, neam patimas de altfel au si imbratisat ideea conform careia armata e cu ei. Armata sau un singur om imbracat in haine de militare? Regulamentul militar e foarte strict, stim bine asta. Cu riscul de’a fi blamat intreb : Daca Lt. Gheorghe Alexandru voia sa protesteze, de ce nu a venit imbracat civil?

Sincer, asta e dovada de patriotism? Inconstienta? Oportunism???  Vad tot felul de pareri, c’ar trebui pus ministru, presedinte… De ce? Cine e in masura sa aprecieze capacitatile lui intelectuale? Daca lumea asociaza un militar cu vrerea armatei Romane atunci de ce n’am fi de acord cu o dictatura militara?

In 1989 toata armata a fraternizat cu revolutionarii, contra unui presedinte  impus prin lege. In 2012  un ofiter coalizeaza contra unui presedinte ALES prin vot liber de aceeasi revolutionari..

Ma iertati, eu aleg sa nu fiu NAIV

Advertisements

4 Comments to “Lt. Gheorghe Alexandru. Patriot sau Oportunist”

  1. sa incercam un exercitiu de imaginatie: ce e mai haios pentru un neam patimas, dictatura militara sau Vlad Tepes varianta 2012 ?… wow …

    • de cand am invatat sa victimizam am uitat sa mai gandim. imediat ne’am gandi la tot ce ne e mai rau si’am vrea un vlad modern. e mai simplu, mai complicat e sa incercam noi sa ne schimbam

  2. poate ne-au schimbat ei deja, ireversibil

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: