Ipocrizia ne guverneaza existenta

Care e diferenta dintre Liviu Varciu si Mircea Zara? Primul isi dovedeste potenta avand femei, multeee… E dovada de maxima potenta? Putiinta? Il face asta pe Varciu un pularau maxim? Un mascul demn de luat ca fiind etalon? De cine? de catre hipoprosexisti cretini cu apucaturi maxim-libidinoase??  De aia care transforma orice posibilitate de socializare intr’o oportunitate de futangeala???  De ce’ar fi asta de admirat?

Mircea Zara, foarte cunoscut in comunitatea gay si nu numai, de ce? Pentru ca e gay ar spune sfertodoctii, pentru ca si’o trage in cur cu barbatii ar spune puritanii vesnic ofensati de ceea ce lor li se pare iesit din tipare. Mircea Zara, Solcanu sunt doar cativa dintre cei care au avut curaj sa iasa in fata sa recunoasca public alegerea lor, de ce curajul asta n’ar fi de admirat? De ce ambitia lu’ Naomi n’ar fi de apreciat? Apreciem insa oportunismul Innei nu? O pocnitoare d’asta penala care se considera “dreapta” si’ar da imediat pantalonii jos daca cineva ar vrea s’o pupe in fund, ar sari la bataie imediat ce i s’ar spune ba/fa, pupa’ma in cur…

Hehehe… Revin

Advertisements

6 Comments to “Ipocrizia ne guverneaza existenta”

  1. Mai lasa ba televizorul ala ca o s-o iei razna :)) Liviu Varciu ala sau cum il cheama oricum e un manelist prost deci ce pretentii sa ai de la el?

  2. Daca nu femeile, atunci cine ar putea face un barbat sa dovedeasca potenta maxima?:))

  3. un exemplu ar fi Naomi, nu? =)))) mai ales cand interpreteaza ” De-ai fi tu salcie la mal “=))))

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: