Hocus Pocus…

Cum sa va zic, daca mergi si incerci la vreo vrajitoare din asta autohtona sa-ti rezolvi problemele existentiale esti cu indulgenta spun tampit. Daca mai lasi si sute de mii de euro la ea lasandu-te constant prostit de vreo baragladina din asta esti deja defunct intelectual cred. Ciudat e ca in caterinca asta nationala numita vrajitorie sunt prinsi si oameni mult mai cititi decat muuult prea mediatizata Oana Zavoranu, Mutu sau mai stiu eu cine.

Pentru cei care nu au avut curajul sa iasa in fata sa-si recunoasca statutul de victima in toata povestea asta as avea un sfat. Oameni buni, daca sunteti cretini nu incercati sa rezolvati asta la vrajitoare, riscati sa ramaneti in curu gol, vrajitoarele nu va manipuleaza doar emotional, experimentati cu ele si santajul, teroarea emotionala sau alte forme de manipulare la care un intelect labil ca al vostru reactioneaza. Mergeti la biserica daca simtiti nevoi ciudate de-a iesi din rutina zilnica.

Eu nu pot da o sentinta in cazul vostru, vina va apartine iar pentru faptul ca va aflati intr-o situatie de tot rahatu doar voi sunteti vinovati. Nu gasiti in vremurile pe care le traim scuza pentru a va complace in onanismu asta intelectualo-global. Daca un cretin crede ca vreo sculamentoasa din asta cu puteri paranormale i-a rezolvat problemele uitati-va mai atent la el, laba asta in grup si un mod de gandire limitat nu are capacitatea de-a va rezolva problemele.

Mai lasati dracu filmele cu Harry Potter si puneti mana pe o carte

Imbecililor…

 

 

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: